“OVO JE JOŠ JEDAN UDARAC NA JELENINU PORODICU!” Radulović prokomentarisao odluku Apelacionog suda o puštanju Zorana Marjanovića

Odlukom Apelacionog suda Zoranu Marjanoviću je ukinut pritvor.

Podsetimo, presudom Višeg suda u Beogradu, Zoran Marjanović je osuđen na 40 godina zatvora zbog ubistva supruge, pevačice Jelene Marjanović.

Mladen Radulović, urednik portala Kurir.rs, gostovao je u emisiji Puls Srbije gde je govorio o ovoj odluci Apelacionog suda koja je šokirala javnost.

– Ovo je tragedija za jednu porodicu i za ženu koja je svirepo ubijena da punih 7 godina nemamo pravdu. Ne postoji pravda ili krivac koji je jasno naznačen i osuđen na izdržavanje zatvorske kazne. Apelacijoni sud je ovu odluku protumačio da ne postoji obaveza da Zoran Marjanović ostane u pritvoru i čeka pravosnažnu presudu. Jer pravosnažna presuda nije potvrđena – rekao je Radulović i dodao:

03:31
OVO JE JOŠ JEDAN UDARAC NA JELENINU PORODICU! Radulović prokomentarisao odluku Apelacionog suda o puštanju Zorana Marjanovića

– Kada je reč o samom slučaju, naravno da je slučaj šokirao. Taman kada smo mislili da imamo odgovornog za ubistvo. A danas još nemamo odluku da se postupak vrati na početak ili da se vrati drugostepenom organu. Dakle ne postoji pravosnažnost, a sud donosi odluku da pusti samog Marjanovića. To je samo još jedan udarac na porodicu Jelene Marjanović.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

02:35
Zašto je na slobodu pušten Zoran Marjanović?

- Advertisement -

Kurir

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite zvjezdica da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

Budući da vam je ovaj post bio koristan...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio od koristi!

Dopustite da poboljšamo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Najnoviji članci