back to top
mojatv

“OVO NIJE EKSPLOZIJA, OVO JE ZEMLJOTRES” Preplašene komšije opisale dramu koja se dogodila u Paraćinu: OSTALA JE RUPA U ZIDU

U eksploziji u Paraćinu koju je, prema prvim informacijama, izazvala plinska boca, povređena je jedna ženska osoba, a komšije su uplašene zbog detonacije, jer su u susednim stanovima i zgradama, takođe, popucali prozori i vrata!

Jedna osoba je, da podsetimo, povređena i zbrinuta od starne ekipe Hitne pomoći, a usled eksplozije došlo je do oštećenja fasade stambenog objekta.

Kako saznajemo, ekspozija je unela nemir među stanarima ove, ali i susedne zgrade.

– Popucali su mi svi prozori, staklo je svuda… Ovo nije bila eksplozija već zemljotres – kaže jedna komšinica za Kurir i dodaje da su svi uplašeni jer se nikada ovako jako nije čula detonacija.

View this post on Instagram

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Do eksplozije je došlo na trećem sprati zgrade, a prema rečima druge komšinice od eksplozije je ostala velika rupa na zidu, kao i da je maltene terasa na tom spratu srušena.

– Vrata sa terase su mi pukla, farba popadala, opiljci su svuda, a u nekim stanovima su i cigle! Ogramna je rupa na tom stanu gde se desila detonacija. To je tako puklo, da sam misla da je negde pao avion – kaže naša sagovornica, vidno uznemirena i dodaje da su čuli da je reč o plinskoj boci.

– Ovako nešto nikada nisam doživela. Zaista je bilo stravično – dodala je naša sagovornica.

Na terenu su, kako smo pisali, pripadnici Vatrogasno-spasilačke jedinice Paraćin i dva vatrogasca-spasioca sa jednim vozilom i uviđaj je i dalje u toku.

Bonus video:

- Advertisement -

00:15
Eksplozija u Zemunu

Kurir

Najnoviji članci