back to top
mojatv

OVO SU NAJŠOKANTNIJE HALJINE S CRVENOG TEPIHA U VENECIJI: Slavne dame prošetale gole, a svetska javnost ne prestaje da se ZGRAŽAVA

Počinje sutra (30. avgust) Filmski festival u Veneciji – jubilarni osamdeseti. Film je svakako u prvom planu, ali ni moda ne zaostaje jer je crveni tepih na ovoj manifestaciji mesto gde se mogu videti neke od najzapaženijih haljina sa svetske scene. Brojna prikazana izdanja pamte se čak i kao kultna, a bilo je dosta i modnih šokova. Imajući u vidu medijsku pažnju koja prati festival – i te odevne kombinacije bile su veoma ispraćene.

Na Filmskom festivalu u Veneciji Kejt Blančet i Džulijan Mur bile su više puta najbolje odevene zvanice, kao primeri sofistiranosti i glamura (Džulijan ne beži ni od modnih provokacija i veoma je vešta i na tom polju).

Bilo je naravno mnogooo zvezda na crvenom tepihu poput Katrin Denev, Džejmi Li Kertis i Žilijet Binoš. Prethodnih godina među zvanicama bili su Amal i Džordž Kluni koji su doputovali u Veneciju. Domaćica ceremonije otvaranja i zatvaranja festivala biće Katerina Morino koja je danas bila na konferenciji u ovom italijanskom gradu.

Lejdi Gagi pošlo je za rukom da bude i najglamuroznije i najizazovnije odevena gošća. Crvenim tepihom uvek šetaju i najpoznatije manekenke poput Adrijane Lime i Irine Šajk. Dobrodošla su i dizajnerka imena poput Donatele Versače.

Georgina Rodrigez pa Madalina Dijana Gena… Fotografi imaju mnogo posla. U galeriji možete pogledati niz zapaženih modnih izdanja iz Venecije među kojima je svakako i haljina koju je nosila Penelope Kruz.

Venecija je i mesto gde smo videli brojne poznate parove od kojih su neki u međuvremenu postali bivši poput Tine Kunaki i Vensana Kasela. I Monika Beluči je rado viđena gošća na festivalu- da dodamo.

Najizazovnija izdanja svakako predstavljaju takozvane gole haljine – sa ogromnim šlicevima ispod kojih su se nosile samo mikro-trake. Brojne komentare pokrenule su te odevne kombinacije i godinama unazad se priča o tome da su bile potpuni promašaj.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

01:27
JAVLJAJU MI SE LJUDI IZ SARAJEVA KOJE JE SRAMOTA! Radoš Bajić za Kurir TV: Filmski festival je od sada JEDNA OGROMNA PUTAČA

- Advertisement -

Kurir

Najnoviji članci