back to top
mojatv

PEVAČICI POGINUO MUŽ, ONA OSTALA SA DETETOM NA ULICI BEZ IČEGA Potresna ispovest: “Posle sahrane nas njegova familija izbacila, išla sam i vrištala”

U iskrenoj ispovesti pevačica Stoja se prisetila najtežih momenata u svom životu kada je ostala bez ičega na ulici sa detetom, nakon saobraćajne nesreće u kojoj je poginuo njen muž.

www.instagram.com

– Ja moram da pomenem taj dan posle sahrane moj sin i ja smo došli kući i više nismo imali prava ni na šta… Morali smo da izađemo iz kuće, jer je tako njegova familija želela. Nikad me nisu voleli zato što sam siromašno dete i zato što sam se mlada udala za njega – ispričala je pevačica u jednoj emisiji i dodala:

stojanka novaković stoja

Foto: Milan Ilić / Ringier

Stojanka Novaković Stoja

– Taj dan sam bukvalno išla ulicom sa detetom, bez garderobe, igračaka, bez ičega i vrištala sam na sav glas, baš mi je bilo jako loše. Gledam u dete i idem, a ne znam gde… Otac je bio toliko strog i rekao je ako se udam da više ne dolazim, a ja sam to shvatila bukvalno i nisam smela da idem kod roditelja, nekako nisam htela da oni budu u pravu – kazala je.

– Međutim, imala sam jednu dobru prijateljicu koja mi je pomogla tada, bila sam kod nje sa detetom nekih 6 meseci dok se nisam iščupala finansijski. Odmah sam morala da nastavim da radim. Prijatelji su mi pomogli koji su mi bili kao porodica – dodala je pevačica.


Najnoviji članci