PIVO SE TOČILO U POTOCIMA: Završen festival „Novosadski oktoberfest“

„NOVOSADSKI oktoberfest“, manifestacija koja slavi pivo poput čuvenog festivala u Minhenu, obeležena je ispijanjem najpopularnijeg pića uz tradicionalne bavarske kifle i kobasice u dve noći, 6. i 7. oktobra u ogromnoj šatri kraj tržnog centra „Promenada“.

пиво се точило у потоцима: завршен фестивал „новосадски октоберфест“

S.B.

Više hiljada posetilaca, Novosađana i njihovih gostiju, uživalo je u sjajnom programu, najpre nastupima Ateist repa, Ortodoks keltsa, Blaže i kljunova, Brkova,  The Doors Tribute”, „ AC/DC Tribute” „ABBA Ring Tribute Band”i “Bavarian Music“ kao i u takmičenju posetilaca u držanju krigle i ispijanju piva.

Ljubitelji piva su imali ponudu više od 100 vrtsa omiljenog napitka, kao i raznoraznih kobasica i peciva, koja su mamila mirisom.

Sinoić su Aca Seltik i ekipa sjajnim muziciranjem razgalili publiku, koja je horski pevala hitove uz neprekidno cupkanje i đuskanje za nezaboravan provod. Uvertiru su upriličili bendovi koji sviraju čuvene stvari Dorsa i Ejsi Disi, uz koje su se posetioci pripremali za glavni program a atmosferu su do usijanja podigli Brkovi, folk pankeri, za kraj manifestacije.

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite zvjezdica da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

- Advertisement -

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

Budući da vam je ovaj post bio koristan...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio od koristi!

Dopustite da poboljšamo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Najnoviji članci