back to top
mojatv

PLEJBOJ ZEČICA PRONAĐENA MRTVA U 45. GODINI: Porodica i prijatelji U ŠOKU, potresnim rečima opraštaju se od nje (FOTO)

Model Masuimi Maks, poznata po slikama za “Plejboj” i “Maksim” pronađena je mrtva u Las Vegasu.

Plejbojevu zečicu Masumi Maks lekari Hitne pomoći su pronašli mrtvu u njenoj kući, nakon hitnog poziva policiji u Las Vegasu koji je upućen danas u ranim jutarnjim satima.

Za sada se ne sumnja da je u pitanju krivično delo, prenosi TMZ.

Istraga o smrti mlade žene je u toku, i za sada nisu objavljeni nikakvi drugi detalji. Poruke koje izražavaju nevericu i poslednji pozdravi već stižu, jer su njeni prijatelji i porodica ostavljeni da žale za gubitkom.

“Tako sam zahvalna što smo se ponovo povezali, hvala što ste mi bili mentor kada sam prvi put počela da radim u ovoj industriji, i što ste mi pružili priliku… ne mogu da verujem da je ovo stvarno”, napisala je njena prijateljica na instagramu.

“Počivaj u raju lepoto, uvek sam mislio da si prava rok zvezda. Tako sam tužan zbog vesti o tvom odlasku. Nedostajaćeš.” zvučao je još jedan komentar.

Masuimi je počela karijeru 2000. i brzo se našla na duplericama Plejboja, Maksima i drugih magazina posvećenih fetišima, a zatim je uplovila u svet glume. Pojavljivala se u akcionom filmu “XXX: State of the Union” rame uz rame sa Semjuelom L. Džeksonom. Starleta je imala zakazano pojavljivanje na “Vegas Chaos” događaju, 27. januara u Las Vegasu.

(Kurir.rs/MONDO/T.B.)

Bonus video:

00:41
Preminula baka kojoj Hitna u Leskovcu nije želela da ukaže pomoć

- Advertisement -

Kurir

Najnoviji članci