back to top
mojatv

“Pod velikim sam stresom, primam infuzije” Katarina Živković se javno požalila, MORALA SVE DA OTKAŽE

Kaća Živković ističe na samom početku da ima problem sa malaksalošću i suvim kašljem.

Blic preporučuje

ŠOK USRED EMISIJE:”Znam da ti privatno nisam simpatična”: Pevačica Katarina Živković odbrusila voditeljki emisije “Jedi ako smeš”

“ONE NE PEVAJU, RADE NEŠTO DRUGO” Katarina Živković oplela po starletama – jednom rečenicom ih ŽESTOKO PROZVALA

“IMA DEČKA I DOLAZI KOD NJE NOĆU” Katarina Živković vešto krije partnera, a sada su je komšije raskrinkale

www.instagram.com

– Ova nasmejana lutkica u poslednje vreme muči muku sa po malo narušenim zdravstvenim stanjem, lošim imunitetom, malaksalošću i suvim kašljem. Zadala sam sebi poslovne rokove i spotove za novi album koje moram da završi do Nove godine, a u obaveze koje ima, naravno, ulaze i mnogobrojni zakazani nastupi koji su sastavni deo života ove „kilave“, ali simpatične lutkice koja je i pod velikim stresom dok se svim silama trudi da se to na sceni ne vidi, ali organizam oseća – objasnila je Živkovićeva koja je donela važnu odluku:

www.instagram.com

– Kako bih se koliko toliko sačuvala i što pre oporavila trudim se da što više odmaram, meditiram, odlazim na akupunkturu, primam vitaminske infuzije i lečim se kvantnom medicinom. Nisam u stanju da gostujem u novogodišnjim emisijama, nadam se da će me moji dragi prijatelji novinari i voditelji sa kojima sarađujem razumeti i da ćemo se družiti sledeće godine sa novim pesmama. Zdravi, lepi i rasterećeni. Volim vas i još jednom hvala na razumevanju – zaključila je Katarina na svom Instagram profilu.

VIDEO: Katarina Živković: Lepota je za mene blagoslov

Katarina Živković: Lepota je za mene blagoslov

- Advertisement -


Najnoviji članci