mojatv

POLICIJA PRESRELA SUMNJIVI KOMBI NA GRANICI SA SRBIJOM: Muškarac (56) izašao, pa PRENERAZIO policajce! Zbog ovoga je hitno uhapšen

Muškarac M.Đ. (56) uhapšen je danas zbog 54 kilograma marihuane koja je pronađena u njegovom vozilu, za koju se sumnja da je planirao da prošvercuje u Srbiju.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, njihovi službenici su u 12.30 časova na auto-putu Podgorica – Kolašin, u mestu Vjeternik, kontrolisali vozilo “ford kuga” podgoričkih tablica kojim je upravljao M.Đ.

– Tom prilikom su u vozilu pronađene dve torbe u kojima su bila 54 pakovanja sa sadržajem biljne materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuana ukupne težine oko 54 kg. Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da je M.Đ. navedenu drogu preuzeo u Podgorici i da je imao nameru da je prokrijumčari u Republiku Srbiju – piše u saopštenju policije.

Oduzeta droga biće predmet veštačenja u Forenzičkom centru.

– Po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici M.Đ. je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga – zaključuje se u saopštenju.

Kurir.rs/Vijesti

Kurir

Najnoviji članci