POMAHNUTALI SILEDŽIJA NAPAO RADNICU PEKARE U KOSOVSKOJ: Mladić sa ulice uleteo u lokal i PRETUKAO NAPADAČA! Spasio joj ŽIVOT?!

Objavljeno

- Advertisement -

Napadnutu radnicu pekare u Kosovskoj ulici spasio je mladić koji je sa ulice video šta se dešava i odmah skočio u objekat i sukobio se sa napadačem. Nije isključeno ni da joj je spasio život, s obzirom na opštu eskalaciju nasilja tokom poslednjih meseci.

Podsetimo, radnica pekare u Kosovskoj ulici u Beogradu napadnuta je oko 18 časova od strane muškarca starog oko 30 godina. Povređeni muškarac je u jednom trenutku došao do pekare i počeo da vređa radnicu i da joj preti. Posle vređanja i maltretiranja radnice napadač je izašao iz pekare, ali se ubrzo vratio i ponovo nasrnuo na radnicu koja je u tom trenutku stajala na vratima pekare i počeo ponovo da je vređa i preti, a prema rečima očevidaca izgledalo je kao da će da počne da je bije.

Međutim, kako Kurir saznaje na licu mesta, sve to je video prolaznik koji je bio na obližnjem pešačkom prelazu i zaleteo se na nasilnika i udario ga nekoliko puta čime je praktično sprečio da muškarac povredi radnicu!

POMAHNUTALI SILEDŽIJA NAPAO RADNICU PEKARE U KOSOVSKOJ: Mladić sa ulice uleteo u lokal i PRETUKAO NAPADAČA! Spasio joj ŽIVOT?!

1 / 4 Foto: Nemanja Nikolić

POMAHNUTALI SILEDŽIJA NAPAO RADNICU PEKARE U KOSOVSKOJ: Mladić sa ulice uleteo u lokal i PRETUKAO NAPADAČA! Spasio joj ŽIVOT?!POMAHNUTALI SILEDŽIJA NAPAO RADNICU PEKARE U KOSOVSKOJ: Mladić sa ulice uleteo u lokal i PRETUKAO NAPADAČA! Spasio joj ŽIVOT?!POMAHNUTALI SILEDŽIJA NAPAO RADNICU PEKARE U KOSOVSKOJ: Mladić sa ulice uleteo u lokal i PRETUKAO NAPADAČA! Spasio joj ŽIVOT?!

– Udario ga je dva tri puta posle čega je nasilnik pao. Taj momak prolaznik je samo sprečio da se možda dogodi ono najgore, ko zna kakve je namere imao taj muškarac… – kaže za Kurir žena iz obližnje radnje.

Napadača odvodi Hitna pomoć, Video: Kurir

00:20
Došla hitna pomoć da ukaže pomoć povređenom

Nasilnik je vozilom Hitne pomoći uz pratnju policije prebačen u bolnicu. Mladić koji je reagovao i udario muškarca dao je izjavu na licu mesta.

(Kurir.rs)

- Advertisement -

Kurir

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite zvjezdica da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

Budući da vam je ovaj post bio koristan...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio od koristi!

Dopustite da poboljšamo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Najnoviji članci