back to top
mojatv

POMUTIO JE PAMET ŽENAMA NAKON ULOGE U “AZBUCI NAŠEG ŽIVOTA”: Evo ko je PREZGODNI SRPSKI GLUMAC na koga nijedna nije ravnodušna

Za veoma kratko vreme postao je omiljeni glumac ženskog dela publike. Iako je je Jadran Malkovič radio na velikim svetskim projektima poput “Whiskey Cavallier” i „Assasin’s Creed Chronicles”, pažnju domaće javnosti osvojio je ulogama u jednoj od najpopularnijih serija “Crna svadba”, kao i “Azbuci našeg života”.

Jadran Malkovič rođen je u Nemačkoj, odrastao je u Srbiji, a živi u Velikoj Britaniji. Zato nije čudno kada za njega kažu da je internacionalni, multilingvalni glumac i reditelj. “Crna svadba” uslovila je njegov povratak u Srbiju iako je u datom momentu imao više poslovnih ponuda sa različitih podneblja. Ubrzo je usledila još jedna uloga u novoj domaćoj seriji “Azbuka našeg života”.

– U momentu kada sam odlučivao da dođem, bila je aktuelna samo “Crna svadba”. U isto vreme sam imao druge velike stvari koje sam dobio da radim u Nemačkoj i Engleskoj, a koje nemaju veze sa filmskom industrijom, pa sam se našao u situaciji da odlučujem između tri stvari. Ponuda za “Azbuku” je došla tokom snimanja “Crne svadbe”, pa je više bilo pitanje da li želim da ostanem u Srbiji. Pomoglo je što je “Crna svadba” već na papiru kao koncept delovala odlično – kaže glumac.

Kao neko ko je angažmane dobijao od reditelja širom sveta, imao je priliku da radi sa mnogim svetskim imenima, pre nego što je slavu stekao i u Srbiji. Omiljenog kolegu ne može da izabere, ali najveći utisak na njega je ostavio Stiven Spilberg svojom prizemnošću.

– Sve kolege su mi drage. Naravno da sa nekima ostanete više u kontaktu, a sa nekim manje, ali u radnom prostoru su mi svi podjednako dragi. Ipak, videvši smirenost i prizemnost Stivena Spilberga nakon svega što je postigao, mogu da kažem da je divan čovek.

Kada se veliki talenat spoji sa fenomenalnim izgledom i neverovatnom harizmom, ne čudi što je odmah postao miljenik ženskog dela publike.

– Nisam očekivao takve reakcije, a čime sam ih osvojio, morate da pitate njih – kaže kroz smeh Jadran.

Jadran ima jedan brak iza sebe, ali ono što nije uobičajno u odnosu nekadašnjih bračnih drugova jeste da nakon potpisivanja brakorazvodnog papira ostanu u dobrim odnosima. Međutim, kod Jadrana to nije slučaj i on za svoju bivšu suprugu kaže da mu je najznačajnija žena u životu.

– Sa njom i dalje, nakon mnogo godina imam divan odnos. Pa na to mogu da se nadovežem da su neki od najznačajnijih saveta došli od nje. Ona je executive coach i između ostalog radi sa ljudima u korporativnom svetu, vlasnicima kompanija, sportistima, pa sam sa njom radio na sebi. A kada kažem da sam radio na sebi, ne mislim da sam završio. Taj rad se nastavlja.

Kao neko ko je svetski putnik i “stanovnik sveta”, praznici su mu period koji voli da provede sa porodicom, ukoliko mu poslovne obaze dozvole. Omiljeni praznik mu je Božić, a razlog je što je kao dete dva puta za isti praznik dobijao poklone.

– Mi smo Božić u kući slavili dva puta. Katolički u decembru i pravosalvni u januaru. Kao mali smo poklone dobijali dva puta, pa se Božić verovatno zato izdvojio kao omiljeni i volim da ga proslavim sa porodicom u Nemačkoj i Srbiji kada je moguće zbog posla.

- Advertisement -

Zamišljanje želja u novogodišnjoj noći i Božićno jutro su nezaobilazni deo prazničnih običaja. Ipak, Jadran kaže da neostvarene želje nema, samo želje na čijem ostvarenju radi.

– Privatno mi je cilj da se oslučim gde će mi biti baza. Međutim, i dalje mnogo volim nomadski život, tako da će to izgleda još potrajati. Želja na poslovnom planu mi je režija velikog projekta, što imam već u planu, kao i uloga u vesternu – kaže jedan od najpopularniih glumaca za kraj.

(Kurir.rs/Blic žena/T.B.)

Bonus video:

00:31
JAČA OD SUDBINE

Kurir

Najnoviji članci