back to top
mojatv

“POZDRAVIĆU SAMO ZLATU PETROVIĆ” Naš poznati muzičar progovorio o LJUBAVNICAMA i šokirao: “Ona je sada prijateljica moje supruge”

U estradnim krugovima Kodić važi za velikog zavodnika. Ženio se tri puta, a nedavno je otkrio da li je ljubomora njegovih bivših žena bila ključna za razvode.

Blic preporučuje

“NEMOJ, MOLIM TE, POKRIO SI ME SA PARAMA” Zlata Petrović zgrnula ogroman bakšiš na veselju – sela na pod, evri lete sa svih strana

KOMŠIJE NAŠE PEVAČICE RAZVEZALE JEZIK: “Zlata Petrović je zavodnica, mnogi mlađi momci su se lomili oko nje”, a tek da čujete šta kažu u vaspitanju sina – ovo joj se neće dopasti

mirko kodić

Foto: Zoran Ilić / Ringier

Mirko Kodić

– Ne znam, one su izabrale mene, a ne ja njih, od muzike nisam imao vremena, one su same dolazile, popularnost, bio sam šarmantan u mladosti, nisam bio glup. Tada se nije gledalo da li imaš pare ili ne. Žene me vole i dan-danas. Ja protiv toga ne mogu, ima jedna izreka ‘žene, bežite, idu Mirko Kodić i Zdravko Čolić’, u ovim godinama mi to imponuje, a tada mi to nije značilo. Živeo sam život, nisam imao poroke, voleo sam da malo popijem, malo da kockam. Verovatno ne bih ni postigao ovaj uspeh da sam imao veće poroke – priča Mirko i dodaje da su njegove bivše žene bile ljubomorne.

– Jesu, ja sam bio u društvu glumica, stjuardesa, nije lako to izbegavati, ali nije lako ni sačuvati brak. Neke su otišle, došlo je do razvoda zbog neke druge i tako – kaže Mirko i otkriva da je imao ljubavnice.

zlata petrović

Foto: Oliver Bunić / Ringier

- Advertisement -

Zlata Petrović

– Imao sam, neću da ih imenujem, ali eto, pozdraviću Zlatu Petrović. Ona je sada prijateljica moje supruge. Ona je faca, voli moju suprugu Silviju, Gocu Božinovsku i Vanesu Šokčić. Ona je takav lik, kada sam imao nesrećan slučaj sa nogom, prva je došla kod mene kući, donela dve torbe voća i povrća i stavila 500 evra na sto. Ja kažem imam pare, ne treba, ona mi kaže ‘neka, neka se nađe’. Ona se zeza sa mojom ženom, Zlata je normalan lik, nije budala, a imao sam i budale koje sam odbacio iz svog života. One su bile sa mnom samo da bi se hvalile.

Kodić je otkrio i kada se ugasila ljubav sa Zlatom Petrović.

– To je trajalo osam, devet meseci i to je to. Ljubav dok traje, ja sam živeo i živim u braku dok volim. Živim u braku dok volim. Moju suprugu Silviju najviše volim – rekao je Mirko.

(Nova)

Najnoviji članci