back to top
mojatv

PRE 10 GODINA NAPUSTILA SRBIJU I KROZ SE POVUKLA Kebina ćerka ovako živi u Americi, ne bira način da dobije papire, a otac je godinama NIJE VIDEO

Ona je svojevremeno započela muzičku karijeru kod nas, ali se brzo povukla sa scene. Nataša za sve ove godine nijednom nije bila u Srbiji, a Keba je pre nekoliko meseci otkrio da bi njegova ćerka trebalo uskoro da dođe u rodnu zemlju, što bi značilo da je Kojićka uspela da sredi papire, koje godinama čeka.

nataša kojić

Foto: screenshot

Nataša Kojić

– Ona je dobro i zdrava je što je najvažnije. Lepa je kao lutka, čak i lepša nego što je bila i ovom prilikom ću vam saopštiti da uskoro dolazi u Srbiju – rekao je Keba.

Inače, ona je dugo pokušavala da sredi papire, pa je čak i tražila azil kako bi ostala u Americi.

Iako javno pokazuje da nije orijentisana prema istom polu, Nataša je, zarad dobijanja papira, iskoristila pravo na azil koje u međunarodnom pravu podrazumeva pravo država da daju azil, pravo pojedinca da zatraži azil i pravo pojedinca da mu se odobri azil u slučaju da je na neki način ugrožen u svojoj zemlji.

nataša kojić

Foto: screenshot

Nataša Kojić

Kada je otišla u Ameriku, Kojićeva je imala stipendiju čuvenog Berklija. Ona se sada u Americi bavi komponovanjem muzike za filmove. Delo njenih ruku je u mnogim američkim serijama i filmovima, između ostalog i u hororu “Coven”.

- Advertisement -

Inače, Keba je jednom prilikom priznao da plače zbog ćerke koju ne viđa.

dragan kojić keba

Foto: Jelena Žigić / RAS Srbija

Dragan Kojić Keba

– Zahvaljujući novoj tehnologiji i društvenim mrežama, čujemo se svaki ili svaki drugi dan. Nisam od onih roditelja da dete mora stalno da ti bude uz skut. Briga postoji, često me obuzme i nije mi lako. Samo ja znam kako mi je. Plačem za njom. Teške stvari koje osećam, pretačem u pesme. Imam dve-tri pesme koje sam posvetio njoj, ali ih još nisam snimio – rekao je folker.

nataša kojić

Foto: screenshot

Nataša Kojić

Inače, Nataša je promenila i izgled, te je danas mnogi ne bi prepoznali na prvi pogled.

Najnoviji članci