back to top
mojatv

PREPISKA JOVANE JEREMIĆ I BIVŠEG MUŽA Voditeljka sve objavila, nije ostala ravnodušna: “Lave moj, lavica će te podržavati dok je živa”

– Lavice, srećan rođendan! Standardno, da tebi poželim zdravlje, ljubav, sreću, uspeh… Ali neka ti Bog podari dovoljno snage, mudrosti, trpeljivosti da velike snove sanjaš i te velike snove živiš. Da ne odustaješ od svega što si zacrtala i da stalno, ma koliko teško bilo napraviš novi korak napred. Korak koji će biti zapisan, svevremensko obeležje po kome ćeš se pamtiti. I ako ljudi nekad i umiru, njihova dela traju zauvek, zapisana među zaslugama baš onih koji su imali hrabrosti da najveće snove žive u realnosti. Živa ti meni bila na mnoga leta! – napisao je Voja, a Jovana mu je odmah odgovorila:

Blic preporučuje

“BILJANA PRIPADA KALIBRU ESTRADNIH MRTVAKA” Jovana Jeremić odbrusila koleginici: “Ne bih je odatle vraćala”

Jovana Jeremić objavila NEFOTOŠOPIRANU SLIKU U BIKINIJU: “Nikad lažne fotografije”

www.instagram.com

– Hvala, lave moj dobri. Ti si moja duša. Lavica će te uvek podržavati, ti to znaš. Dok je živa! – napisala je Jovana bivšem suprugu kojeg ona nazima prvim mužem.

Inače, Jovana i Vojislav su ostali u odličnim odnosima nakon razvoda.

– Ja svog prvog muža doživljavam kao sina. Imaće on žena i daj Bože oženiće se i imaće i treće dete. Jedina nepromenljiva žena u životu Voje je Jovana Jeremić i svaka žena koja bude sa njim to mora da zna i da poštuje. Zato što Voji da fali dlaka sa glave obrnula bi ceo svet za njega da mu pomognem. Mi smo prošli 4 godine i on me nikada nije izdao. Podržavao me je i pružao mi je koliko god je mogao u datom momentu. Bilo ko ko pokuša da ga dirne imaće problem sa mnom. Njemu kada nešto fali, ja se razbolim, ali mu učinim šta god treba – rekla je Jeremićka nedavno i dodala:

– Meni je Vojin bio drug. Meni su se sve velike ljubavi desile iz prijateljstva. Ovo je najiskreniji intervju koji sam dala. Ja ne mogu da vodim ljubav ako ne osetim da je to nešto pravo i da on mene kapira po nekim drugim osnovama. Nije mi bilo teško jer je on bio moj veliki prijatelj i ranije – rekla je ona za “Kurir” tada.

VIDEO: Jovana Jeremić napravila haos u Crnoj Gori

Jovana Jeremić napravila haos u Crnoj Gori

- Advertisement -


Najnoviji članci