back to top
mojatv

PREVARANT SA BALKANA UHAPŠEN U AUSTRIJI: Je li zaista mislio da će proći nekažnjeno? Obećao ugradnju klime, pa ukrao ogromnu sumu novca!Prevara u Austriji

Državljanin Hrvatske osuđen na 21 mesec zatvora u Austriji zbog prevare klijenata

Državljanin Hrvatske (25) osuđen je na 21 mesec zatvora u Regionalnom sudu u St. Poltenu u Austriji zbog prevare klijenata, a pričinjena šteta iznosi 175.000 evra.

Naime, on se u okrugu Tulin predstavljao kao izvođač radova na instalaciji struje i grejanja, a klijentima je obećavao usluge poput instalacije klima uređaja, sistema toplotnih pumpi te podnog grejanja.

Međutim, te poslove nikada nije obavio, a i one koje je započeo, nije dovršio.

Takođe je sam naručivao robu i materijal za klijente, a da tu robu nije platio. Poreskoj upravi takođe nije platio porez. U roku od pet meseci, otuđio je više od 175.000 evra

Ali, to mu nije prvi put. Naime, mladić je u februaru prošle godine osuđen na tri meseca zatvora zbog malverzacija i teških prevara – već tada se predstavljao kao tehničar pumpi za grijanje i klima uređaja.

Ipak, to ga nije sprečilo da odmah u maju krene sa novim prevarama.Izvor: ( www.kurir.rs / MojaTV.rs )

Najnoviji članci

KADA SU VIDJELE UBICU SVOJE DJECE, SKOČILE SU SA STOLICA, MAJKE SE SRUŠILE: Očevidac opisao jezive scene iz sudnice! POGODILO IH JE…

Nakon što se okrivljeni Uroš Blažić pojavio na sudu, došlo je do haosa. Roditelji...

ISPUSTIO FEKALIJE U VODOVOD, IZAZVAO TROVANJE LJUDI, TRAŽI GA POLICIJA: “Primijetio sam da voda smrdi” UŽAS U Bosni i Hercegovini!

Splitska policija traži nepoznatog počinitelja koji je – slučajno ili ne – kriv za...

ISPUSTIO FEKALIJE U VODOVOD, IZAZVAO TROVANJE LJUDI, TRAŽI GA POLICIJA: “Primijetio sam da voda smrdi” UŽAS U Hrvatskoj!

Splitska policija traži nepoznatog počinitelja koji je - slučajno ili ne - kriv za...

TURIJA PONOVO OŽIVLJAVA BEĆARAC: Takmičenje u izvođenju „radosne i đavolaste“ pesme u selu kod Srbobrana

Na inicijativu Teodore Mrkajić, predsjednice KUD "Turija" iz istoimenog sela kod Srbobrana, nakon 27...