back to top
mojatv

“PRIČA SE DA SU MOŽDA BAŠ TU SAKRILI TELO DETETA” Srđanove komšije u šoku posle svirepog ubistva! Policija pretražuje OVE LOKACIJE

Dejan Dragijević iz sela Zlot i Srđan Janković iz sela Luke sinoć su sa lisicama na rukama i pognute glave prevezeni iz PU Bor u Više javno tužilaštvo u Zaječaru, radi saslušanja kada je Dejan priznao da je zadavio dvogodišnju Danku Ilić nakon što je zajedno sa kolegom Srđanom udario službenim vozilom u Banjskom polju.

Kako Kurir saznaje, danas je u planu da se prečešlja i groblje, a kako nam meštani sela Luka kažu, svi sumnjaju da su monstrumi telo bacili upravo tamo.

– Na groblju u našem selu sahranjena je Srđanova majka, a i deda koji mu je nedavno umro. Bila je sahrana u januaru, on je Srđanu ostavio kolibu dole u šumi, što je pretraživala Žandarmerija pre neki dan. Sada se priča da su možda baš na groblju sakrili telo mučenog deteta, ne bi nas ništa čudilo – rekla nam je jedna komšinica.

Ekipa Kurira obišla je mesto gde počiva Srđanova majka Žikica Adamović koja je vrlo mlada umrla i deda Živojin Adamović, sahranjen u januaru ove godine, međutim kako smo primetili kada smo stigli na lice mesta, nije bilo policije, niti su vidljivi tragovi skorašnjeg kopanja.

"PRIČA SE DA SU MOŽDA BAŠ TU SAKRILI TELO DETETA" Srđanove komšije u šoku posle svirepog ubistva! Policija pretražuje OVE LOKACIJE

1 / 8 Foto: Nemanja Nikolić

"PRIČA SE DA SU MOŽDA BAŠ TU SAKRILI TELO DETETA" Srđanove komšije u šoku posle svirepog ubistva! Policija pretražuje OVE LOKACIJE"PRIČA SE DA SU MOŽDA BAŠ TU SAKRILI TELO DETETA" Srđanove komšije u šoku posle svirepog ubistva! Policija pretražuje OVE LOKACIJE"PRIČA SE DA SU MOŽDA BAŠ TU SAKRILI TELO DETETA" Srđanove komšije u šoku posle svirepog ubistva! Policija pretražuje OVE LOKACIJE"PRIČA SE DA SU MOŽDA BAŠ TU SAKRILI TELO DETETA" Srđanove komšije u šoku posle svirepog ubistva! Policija pretražuje OVE LOKACIJE

Takođe ista situacija je i na groblju u selu Zlot, dok sa druge strane, u okolina kuće gde žive Dragijevići sve vrvi od policije.

00:25
Dovedeni osumnjičeni za ubistvo Danke Ilić

Potraga za telom devojčice Danke Ilić, nastavlja se i danas i to na više lokacija. Pre svega biće usmerena ka kućama osumnjičenih i okolina, kao i groblja i septičke jame. Inače, podsetimo, Dejan je priznao da su u ovom svirepom zločinu imali i pomagače, kada je otkrio da su u pitanju Dejanov otac i brat koji su odmah jutros privedeni takođe.

Naime, bunar komšinice koja živi preko puta ove porodice biće upravo pretražen, a ekipa Kurira zatekla je ovu ženu vrlo potresenu i uznemirenu.

- Advertisement -

– Ja ne živim uopšte ovde, došla sam tek nedavno da obiđem kuću, primetila sam da mi je brava na kapiji obijena. Još ne mogu da verujem, i onako mi je bilo teško zbog deteta – rekla je komšinica.

Kod kuće Dragijevića nalazi se trenutno jedna cisterna, kao i vozilo forenzike, a upravo pristiže i policija u pratnji psa koji će najverovatnje pretraživati navedenu lokaciju u selu Zlot, odnosno sporni bunar u dvorištu komšinice prekoputa.

Bonus video:

01:41
Danka Ilić

Kurir

Najnoviji članci