back to top
mojatv

“Probudio sam se iz sna, osetio sam da si OTIŠAO…” Nikad emotivnija objava Slobe Radanovića – njegove reči posvećene ocu kidaju dušu

Od tada je prošlo tačno četiri godine, a Sloba se sada oglasio na svom Instagram profilu emotivnom objavom.

Blic preporučuje

(FOTO) SLOBU RADANOVIĆA OBLAČI SUPRUGA NA SNIMANJU Vezuje mu pertle i sređuje detalje, pa ga LJUBI NASRED BINE

“Bog mi je dao i više nego što sam tražio” Sloba Radanović otvorio dušu pred doček, otkrio kako će provesti praznike: “Ne želim deci da uskratim čaroliju, ali…”

sloba radanović sa ocem

Foto: Instagram/slobaradanovic / Instagram

Sloba Radanović sa ocem

Naime, na godišnjicu očeve smrti, Sloba je objavio fotografiju sa njim na kojoj je napisao:

– Na današnji dan, negde u ovo vreme si nas napustio, a ja se u tom trenutku probudio iz sna. Osetio sam da si otišao. Voli te sin najviše… – napisao je Sloba.

Podsetimo, Sloba je bio veoma blizak sa svojim ocem, kako je uvek isticao, ne prođe dan da ga se ne seti i ne pomoli za njegovu dušu. Radanović je jednom prikom ispričao bolnu priču o pokojom ocu.

www.instagram.com

- Advertisement -

– On je bio pošten čovek i uvek se setim njegove priče… Sa 16 godina se preselio iz sela u grad i sam je došao. Imao je patike, ali nije imao pertle na njima. Prošao je pijacom, video je na nekoj tezgi, žena je prodavala pertle. Ona se zapričala, a on, klinac od 16 godina, zgrabio je pertle kada ona nije gledala i pobegao. Posle pola sata se vratio, jer nije mogao da izdrži, da je on nešto ukrao. Doneo je toj ženi pertle i rekao: “Izvinite, ja sam ukrao pertle, ali stvarno, ja ovo ne mogu”. Žena je videla o čemu se radi i poklonila mu je pertle. Uvek mi to odzvanja u glavi, šta god da radiš treba raditi pošteno, pošteno Bog nagradi. Ne treba činiti nikome na štetu, ne treba uzdizati sebe time što ćeš spustlti nekog drugog. Mislim da je poštenje jedna od ključnih stvari za uspeh u životu – rekao je tada Radanović za Srbiju Danas.


Najnoviji članci