back to top
mojatv

PRVA SLIKA MALE LANE Luna Đogani objavila fotografiju iz toplog doma, devojčica PRAVI ANĐEO: “Zdravo svete”

– Danas sam napunila mesec dana! Još uvek ne vidite moje lepo lice ali čekam još malo da porastem pa ću vam se otkriti. Mama, tata i sestra su me vodili na neko slikanje, da vam kažem ja sam sve vreme spavala, a jedna divna teta me je slikala i jako mi je prijao njen glas. Lana – napisala je Luna u objavi, a ubrzo su usledili komentari oduševljenih pratilaca, a oglasila se i baka Anabela Atijas koja je napisala: “Lane moje lepo”, dok je na slici pisala poruka: “Zdravo svete”.

Blic preporučuje

ŠOK Evo kada Luna Đogani NAPUŠTA “ZADRUGU”

LUNA ĐOGANI ZAVODI MOMKE U EGIPTU, Marko Miljković će odlepiti nakon najnovijih fotografija

www.instagram.com

Podsetimo, Luna Đogani i Marko Miljković imaju ćerku Miu, a pre mesec dana su dobili i drugu naslednicu kojoj su dali ime Lana.

Luna Đogani i Marko Miljković žive u stanu na Bežanijskoj kosi, koji ima 80 kvadrata i za koji se piše da su ga platili oko 160.000 evra.

– Istina je da smo stan kupili na kredit i da ćemo ga otplaćivati narednih 15 godina, a ja se nadam i dosta manje. Moramo da budemo uporni i da se trudimo. Zajedničkim snagama možemo da isplatimo nekretninu. Jednim delom smo platili kešom, jednim delom je kredit. Od te priče da nas fanovi finansiraju, to apsolutno nije istina – rekao je tada Miljković.

VIDEO: Luna Đogani izašla iz porodilišta

Luna Đogani izašla iz porodilišta


Najnoviji članci