PRVE SLIKE SA MESTA STRAVIČNE NESREĆE U NIŠU Policija traga za ŽENOM nastradalog muškarca u POŽARU, komšije otkrile DETALJE

Objavljeno

Još uvek se sa sigurnošću ne moće reći da li je u požaru koji je izbio oko 4,30 jutros u Ulici Avnoja u naselju Nikola Tesla ne može reći da li je stradao vlasnik G.D. (50) jer je telo ugljenisano. Stanari su se u ranim jutarnjim časovima “skočili” iz sna, počeli da gase požar, ali nisu uspeli.

Forenzička ekipa je bila na licu mesta, a policija se dala u potragu za ženom koja je u vanbračnoj vezi živela s njim, a koja nije bila u kući kada je buknula vatrena stihija.

PRVE SLIKE SA MESTA STRAVIČNE NESREĆE U NIŠU Policija traga za ŽENOM nastradalog muškarca u POŽARU, komšije otkrile DETALJE

1 / 3 Foto: M.S.

PRVE SLIKE SA MESTA STRAVIČNE NESREĆE U NIŠU Policija traga za ŽENOM nastradalog muškarca u POŽARU, komšije otkrile DETALJEPRVE SLIKE SA MESTA STRAVIČNE NESREĆE U NIŠU Policija traga za ŽENOM nastradalog muškarca u POŽARU, komšije otkrile DETALJE

– On čovek radi za nadnicu odavno. Nikad nije odbio da nešto uradi u naselju. Ima tri unučeta sa prvom ženom koja je preminula. Sa sadašnjom živi u vanbračnoj vezi. Oni se greju na drva i kuća je relativno nova jer mu sin radi u inostranstvu pa se tako nekako snalaze da je dograde. S obzirom na to da je kuća nova , stvarno ne znamo odakle je izbio požar – kažu nam neke komšije.

Komšinica Mirjana Đorđević kaže da je baš u to vremne ložila vatru.

– Ja sam pošla po drva i videla neki dim mislila sam da se upalila bandera. odem kod komšinice na kafu i kažem joj to, da bandera gori. Kad’ jedna druga komšinica dolazi i kaže zapalio se G.D. Nisam verovala u početku, al onda i drugi mi to rekoše kao i da mu žena nije bila u kući kada je buknuo požar.

– Onda sam videla pogrebna kola i sve je bilo jasno. Greota od boga. Sin mu je u Nemačkoj, tamo radi i živi sa troje dece, namučio se, vredan čovek bio – kaže Đorđevićeva.

U policiji su nam rekli da će telo biti poslato na obdukciju kada će se znati da li je ovog dobrog komšiju progutala vatra. rečeno nam je i da je istraga u toku da bi se saznalo kako je došlo do požara.

Kurir.rs/M.S.

Kurir

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite zvjezdica da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

Budući da vam je ovaj post bio koristan...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio od koristi!

Dopustite da poboljšamo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Najnoviji članci

Više vijesti