back to top
mojatv

Sa 16 godina RODILA JE DETE MAMINOM DEČKU, partner je javno ostavio zbog druge, a sada uživa u braku sa MILIONEROM

Fitnes instruktorka Ljuba Pantović, Aleksandrina majka, bila u vezi sa Čabarkapom, a njena ćerka je, kako su pisali mediji, sa samo 16 godina zatrudnela sa isitm čovekom i dobila ćerku.

Blic preporučuje

Aleksandra Subotić ima 27 godina i OPERACIJAMA JE PROMENILA LIČNI OPIS: Za grudi dala 12.000 evra, za zube 6.000, a prvu intervenciju imala kad je bila MALOLETNA

(FOTO) POSLE DUBAIJA IDE VOZOM DO NOVOG SADA Aleksandra Subotić uhvaćena na železničkoj stanici u uskom od glave do pete – sin joj pravi društvo, od Pece ni traga ni glasa

“KAO PORCELANSKE LUTKE” Aleksandra Subotić preterala sa fotošopom – ispeglala lice i sebi i Peci, mreže gore: “OVO JE HIT” (FOTO)

aleksandra subotić

Foto: Vladimir Živojinović / Ringier

Aleksandra Subotić

Aleksandra Subotić je čak podnela krivičnu prijavu protiv svoje majke Ljube Pantović i to, kako kaže, po savetu Centra za socijalni rad, da joj ne bi oduzeli starateljstvo nad ćerkom.

– Pisala je da je Magdalena ugrožena sa mnom i sa Davidom, išla je čak i dotle da je izmislila kako je čula da se moje dete nekome žalilo da hoće da živi u drugoj porodici. To, naravno, nije istina jer je moja ćerka presrećna što živi sa mnom i sa Davidom i to se vidi po njenom ponašanju – rekla je Subotićeva za medije jednom prilikom dok je bila u vezi sa Davidom Dragojevićem.

Sa majkom godinama nije razgovarala

- Advertisement -

Kako su i Aleksandra i Ljuba dobile ponudu za ulazak u Zadrugu 2, Subotićeva je istakla da se jedna drugoj neće obraćati.

ljuba pantović

Foto: Zoran Ilić / RAS Srbija

Ljuba Pantović

– David i ja smo dobili tri puta veću ponudu za ulazak u „Zadrugu“ od one koju smo imali kada smo bili u „Parovima“. Oduševljeni samo i najverovatnije da ćemo biti deo „Zadruge“. Ako i moja majka Ljuba uđe u rijaliti, reč joj neću reći, jer joj nikada neću oprostiti zlo koje mi je učinila. Bila je u Srbiji tri puta ove godine, a nijednom nije došla da vidi moju ćerku Magdalenu, iako u medijima priča da je brižna baka. Mog dečka je zvala pedofilom i balerinom, a to su stvari preko kojih ne može da se pređe – rekla je Aleksandra tada.

www.instagram.com

Aleksandra i Ljuba kroz godine uspele su da reše sukobe, te su već neko vreme u dobrim odnosima, a fitnes instruktorka je ćerki pomogla da se reši velikog broja kilograma.

Udala se za milionera

Iako je godinama bila u vezi sa rijaliti učesnikom Davidom Dragojevićem, sa kojim je i sama boravila i u Parovima i u Zadruzi, njihovoj ljubavi došao je kraj.

aleksandra subotić i david dragojević

Aleksandra Subotić i David Dragojević

Odzvonilo im je onog trenutka kada je David ušao u odnos sa starletom Anom Korać, a nakon kratkotrajne patnje, Aleksandra se udala za biznismena.

www.instagram.com

Peca Raspopović bio je ostvarenje Aleksandrinih snova, a sa njim je osetila šta znači život na visokoj nozi. Aleksandra i Peca dobili su sina i sve u njihovom odnosu bilo je savršeno dok je Raspopović nije prevario sa starletom, i njenom tadašnjom bliskom drugaricom, Majom Marinković.

Aleksandra je zbog ove prevare proživela pakao, a nakon što su se strasti stišale, odlučila je da oprosti prevaru ocu svog sina, te su ostali zajedno sve do danas.

VIDEO: Aleksandra Subotić stigla u Crnu Goru

Aleksandra Subotić stigla u Crnu Goru


Najnoviji članci