back to top
mojatv

“SA OSMEHOM VAS ŠALJEM U TRI LEPE” Srpska voditeljka promenila lični opis – ISTIČE ATRIBUTE i nema nimalo zadrške: “Kod mene IMA ŠTA DA SE VIDI” (FOTO)

Irinino lice publika je svakodnevno gledala na malim ekranima, a intervjuisala je najveće zvezde regiona.

Blic preporučuje

(FOTO) Bila je NAJFATALNIJA VODITELJKA, a onda je nestala sa javne scene! Danas je NIKO NE PREPOZNAJE – evo kako sad izgleda Irina Kruška

SRPSKA VODITELJKA DRASTIČNO PROMENILA I SEBE I SVOJ STIL Bila poput darkerke, a sad ČIPKA, DEKOLTE I ŠARENIŠ – pišu joj da se previše izoperisala (FOTO)

irina nekad i sad

Foto: Instagram, screenshot tv pink / Drustvene mreze

Irina nekad i sad

Promenila je pet televizijskih kuća, ali poslednjih godina je, činilo se, nestala sa javne scene.

– Tu sam i radim. Nikud nisam odlazila, nisam pravila pauzu. Radim na TV, ali za satelitski program, pa me verovatno zato ne viđate. Već pet godina radim emisiju, koja je sastavljena od nekoliko priloga. Pratimo zanimljive događaje i ljude, od Đokovića, preko pevača, do raznih revija i predstava. Evo, baš mi je danas prvi radni dan. Bila sam na odmoru celo leto. Malo u Crnoj Gori, malo u Dubrovniku, baš sam se lepo provela – rekla je Irina jednom prilikom.

Ono što je svima zapalo za oko jeste Irinina transformacija zbog koje je retko ko danas prepozna, a neretko joj na društvenim mrežama poručuju da se mnogo izoperisala.

Ona više nema kratku kosu, a stajlinzi joj više nisu svedeni. Nekad je bila poput darkerke, dok sada na sve strane “pršte” čipka i šareniš.

- Advertisement -

www.instagram.com

– Budi nežna, ali ne prihvataj s***a! Tako, sa osmehom i ljubazno šaljem i u tri lepe, brinući da tamo poslati stignu bezbedno! Inače sam pravi anđeo, a sad imam i sliku da to i dokažem – poručila je u opisu jedne fotke.

www.instagram.com

– Ima posla, ko hoće da gleda svoja! E sad, neki su ‘teli da gledaju moja, pa su mi s**bali profil, ali su onda neki drugi, fini ljudi, mađioničari, s**bali njih i vratili mi isti, da mi se slaže uz anfas! Lepo sam rekla: “Aj’l bi bak” i evo me! Ljubi Kruška! – navela je u opisu druge objave.

www.instagram.com

– Par dana me bilo stra’ da se pogledam u Instagram, ali evo, fercera… Ne da fercera, noge kao Vegas! E sad, ko me vidi-vidi, ko ne vidi, neka upali svetlo, jer realno i ima šta da se vidi – pisala je ispod jedne od fotki.

www.instagram.com


Najnoviji članci