back to top
mojatv

ŠA PRIZNAO OSEĆANJA PREMA MIONI Nije se ni razveo, a već sevaju varnice sa ovom zadrugarkom: Ne može da obuzda osećanja

Ša je stao na stranu pevačice, dok je ona bila u raspravi sa Slađom Poršelinom.

miona i ša

Foto: Pink / youtube

Miona i Ša

– Pod broj jedan je Danka, pljuje me i vređa iz nepoznatih razloga. Konstantno čujem: “Miona ovo, Miona ono”, ne znam šta sam ja njoj uradila. Kezolina i Poršelina je meni pod broj dva, konstantno me prozivaš i pljuješ. Osetim sa tvoje strane, iritiraš me, keziš se na silu – rekla je Miona.

– Ti si ta koja mi je rekla da ne znam da pevam, a ja kada tebi kažem da ne znaš da pevaš, to je druga stvar – rekla je Slađa.

– Keziš se kao budaletina, nisam rekla da si budaletina – rekla je Miona.

– Znam da te ostavio dečko, ali si isfrustrirana ženo, ne znam šta ti je – dobacila je Slađa.

– I treća osoba koja me iritira je Marija Malivuk, počela je da skače na mene, počela je da se ponaša odvratno i da ih vređa – rekla je Miona.

– Meni je drago što se družim sa normalnim devojkama i koje ne skaču po tuđim krevetima i ne vape za p***sima, Miona tebe izdvajam tu. Navešću Mionu, za laku noć zagrljaj, a ni dobro jutro ne dobijem. To me iritira, ali se posle iskupi. Uroš me u pojedinim trenucima iritira, ali to splasne kroz desetak minuta. I treća osoba će biti, mora biti Vivien. Ona je neko prema kome sam od starta bio okej, pažnja, cigare, hrana, savet, ali sam odlučio da povučem ručnu – rekao je Ša.

Najnoviji članci