back to top
mojatv

SAHRANJEN PANČEVAC GILE KOJI JE NASMRT PREBIJEN UOČI NG: Zlikovci mu smrskali lobanju i kučmu pa ga ostavili da umre u žbunju!

Dragomir Jevtić (45), zvani Gile, iz Starčeva koji je preminuo za Božić nakon što su ga dvojica mladića brutalno pretukla za doček Nove godine u Pančevu, sahranjen je juče na lokalnom groblju!

Veliki broj prijatelja i meštana okupio se ispred kapele kako bi odali počast nastradalom Giletu!

– Pretukli su ga uoči Nove godine, nije je ni dočekao. Umesto da slavimo, mi sahranjujemo mog brata, legendu od čoveka. Nije što je moj brat, ali zaista je bio duša od čoveka. Da je mogao svima bi pomogao, svi ga znaju po dobrom srcu. Mrava ne bi zgazio – rekao je ranije Saša Morar, Giletov brat.

Nesrećnog Dragomira su tukli do te mere da su mu smrskali lobanju i kičmenu moždinu, a posle gotovo celonedeljne borbe lekara on je preminuo na Božić.

– Iako smo i ja i moji prijatelji kao deca imali svoje nesuglasice i tuče, nikada nismo mogli da pomislimo da nekoga tako bezdušno i brutalno ubiti. Ne znam šta se dešava sa ovim generacijama, ovo je prevršilo svaku meru – naveo je naš sagovornik.

Stravičan zločin se dogodio 31. decembra samo sat vremena pred doček Nove godine. Dvojica mladića, stara svega 19 i 22 godine, Dragomira su brutalno prebili, a zatim ga ostavili da umre u grmlju, a pored toga pokušali su da ga i opljačkaju.

– Dragomir je taj dan radio i posle posla je svratio u jednu kafanu kod Zelene pijace u Pančevu, kako bi uoči dočeka popio neko piće, a zatim otišao kući. Za njegov sto su sela dvojica tinejdžera. Neki pričaju da su mu tražili da im plaća pića i da je brutalno pretučen kad je odbio, dok neki kažu da su na smenu plaćali ture, ali da je svađa izbila oko nekih četiri vinjaka – ispričala je jedna od Dragomirovih prijateljica.

Ističe i da je najverovatnije neka pića platio Dragomir, a neka uhapšeni mladići, međutim, u jednom trenutku su oni počeli da se svađaju s Dragomirom oko računa.

– Dragomir je zaista uvek bio miroljubiv, nikada nije pravio bilo kakve probleme, pa se okrenuo i otišao kada je video da je reč o problematičnim mladićima. Gile zaista ne bi ni mrava zgazio i svi ga znaju kao dobricu. Međutim, kada je krenuo kući da stigne na autobus za Starčevo, oko 23h, ta dvojica klinaca su ga sustigla i brutalno ga pretukla. Udarali su ga rukama i nogama, čime god su stigli, a zatim ga ostavili kao životinju u zelenilu pored staze iza neke zgrade i otišli. Ostavili su ga da umre bukvalno – navodi Dragomirova prijateljica iz Starčeva koja je iz poštovanja prema porodici želela da ostane anonimna.

Policija uhapsila počinioce stravičnog zločina

Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu je u saradnji sa PU Pančevo uhapsilo N.G.(19) i A.B.(22.) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teška telesna povreda usled čega su doveli u opasnost život oštećenog Dragomira Jevtića koji je od posledica prebijanja preminuo.

- Advertisement -

Kako je saopšteno iz Tužilaštva, oni se sumnjiče da su u toku novogodišnje noći u Pančevu u ugostiteljskom objektu „Moja Kafana“ fizički napali oštećenog Dragomira Jevtića tako što su mu zadali više udaraca rukama i nogama u predelu glave i tela, a potom oštećenog koji je bio bez svesti preneli iza zgrade Arhiva Pančevo, gde je pronađen od strane SZHMP Pančevo.

Na predlog OJT Pančevo, Osnovni sud u Pančevu odredio je pritvor osumnjičenima N.G. i A.B. zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoke.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

02:21
Sahranjen Dejan Mijuč

Kurir

Najnoviji članci