back to top
mojatv

SINERU NIJE BILO PREVIŠE DO PRIČE: Italijan otkrio šta ga je mučilo tokom meča sa Cicipasom! OVAKO JE OPRAVDAO PORAZ

Specijalni izveštač Kurira iz Monte Karla: Vuk Brajović

Cicipas je naneo bolan poraz Sineru, tek drugi ove godine, i ulaskom u svoje treće finale ovde još više učvrstio dominantni status na šljaci u rivalitetu sa drugim igračem sveta.

Na konferenciji za medije, Sineru nije bilo previše do priče – jer je osim poraza morao da se bavi i narušenim fizičkim stanjem.

Kako je to bilo potpuno jasno od momenta kada je ušao u salu za pres-konferencije, medije je više interesovalo da prokomentariše još jednu situaciju sa lošom procenom linijskog sudije koja ga je evidentno dosta poremetila.

Da li znate da sledeće godine nećemo imati više linijskih sudija na ovakvim turnirima, te da ne bi trebale da se dešavaju situacije kao danas?

Siner na to odgovara:

“Ne, ali ne tražim izgovor u tome. Šta se desilo – desilo se. Tu ne može više ništa da se uradi, i to je sada prošlost. Teško je prihvatiti ovaj poraz, teško ga je progutati. Osećao sam da sam u većem delu meča igrao odličan tenis. Znate, taktički je sve išlo u dobrom pravcu. Ali, svako može da pogreši – na žalost ili na sreću, kao i ja – i ovo je konačni ishod. Posle su usledili problem sa grčevima, što je najverovatnije posledica ovoga što se desilo jer stres ide i u nervnu stranu mozga (smeh) a onda posle toga nije lako igrati. I dalje sam se trudio, ali je Stefanos podigao nivo igre i kada neko preuzme inicijativu – ovakve su posledice. Te promene su ono što tenis čini nepredvidivim, zabavnim”, kaže uz dodir ironije Siner.

Bonus video:

03:09
EKSKLUZIVNO! Ubaldo Skanjagata o meču Đoković – Siner

Kurir

- Advertisement -

Najnoviji članci