SLAVNI GLUMAC UNIŠTIO UKLETU KUĆU NA SVOJOJ FARMI: Bivši vlasnik se plašio da će biti ZAPOSEDNUT, a evo koja JEZIVA PRIČA se krije

Holivudska zvezda Kevin Bejkon, koji je u naučno-fantastičnim filmovima odigrao i uloge protagonista ali i antagonista, i sam se susreo s nečim, uslovno rečeno paranormalnim. Naime, kako je poznati glumac otkrio u podkastu Roba Loua “Literally”, svojevremeno je uništio ‘ukletu‘ kuću na svojoj farmi u severozapadnom Konetikatu jer se prethodni vlasnik bojao da bi ga moglo “zaposednuti” nezemaljsko stvorenje.

View this post on Instagram

A post shared by Kevin Bacon (@kevinbacon)

“Jedno od zemljišta koje smo kupili imalo je staru kuću i tadašnji vlasnik nije želeo da je ja posedujem. Bila je to napuštena kuća u kojoj je odrastao”, ispričao je Bejkon. Glumac je rekao da je 1983. kupio seosku farmu sagrađenu zbog konja kojeg je želeo imati.

Bejkon je kazao da ga je sada bivši vlasnik, kojeg nije imenovao, neko vreme nastojao nagovoriti da kupi parcelu.

View this post on Instagram

A post shared by Kevin Bacon (@kevinbacon)

“Na kraju sam rekao: ‘Slušaj, ne možeš mi prodati komad zemlje, ali ne i kuću koja je na njoj. To je jednostavno čudno‘”, naveo je Bejkon. Nakon mnogo upornosti, vlasnik zemljišta glumcu je otkrio užasavajući razlog zašto je oklevao prodati zemljište.

“Rekao mi je: ‘Ne mogu ti ga prodati jer je ukleto, a bojim se da ćeš biti zaposednut i, znaš, napraviti ozbiljnu štetu”, prisetila se zvezda “Apola 13”. Bejkon i vlasnik kasnije su se uspeli dogovoriti, ali pod jednim uslovom.

“Prema ugovoru sam morao da uništim kuću u roku od mesec dana nakon što je kupim”, otkrio je.

- Advertisement -

Voditelj podkasta zatim je upitao Bejkona je li barem proveo jednu noć u kući pre nego što ju je uništio.

“Ne samo da to nisam učinio, nego kada sam ušao u nju tamo su bile neke prekrasne stare borove daske i ograda. Rekao sam Kajri Sedžvik da ih moramo izvaditi. Međutim, Kajra mi je rekla: ‘Ne, nećeš. Nećeš stavljati te je*ene stvari u našu kuću‘”, prepričao je Bejkon.

Lou, koji se složio s Bejkonovom suprugom da nije trebao uzimati ništa iz ‘uklete‘ kuće, pitao ga je je li mu vlasnik ikada otkrio istoriju tog prokletstva.

“Bila je to duga priča koja je imala veze s Indijancem kojeg je oko 1700. ubio kolonijalni vojnik. Vlasnik je čak doveo isterivače duhova,” uzvratio mu je Bejkon. Dodao je i kako u međuvremenu nije doživeo nikakve paranormalne pojave uprkos tome što godinama poseduje tu zemlju.

(Kurir.rs/Jutarnji.hr)

Kurir

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite zvjezdica da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

Budući da vam je ovaj post bio koristan...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio od koristi!

Dopustite da poboljšamo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Najnoviji članci