back to top
mojatv

SNIMAK OTKRIVA PRAVO LICE DONATELE VERSAČE: Izgledala kao ANĐEO, a onda je otišla pod nož i izoperisala se, sad ovako izgleda

Spada u grupu najekstremnijih primera plstične hirurgije. Kreativna direktorka modne kuće Versaće odavno je donela odluku da promeni na svom licu sve što se promeniti može i nažalost, nije odustala od takve odluke. Donatela Versaće pojavila se nedavno na koncertu slavne Madone u Milanu, u društvu sina pop ikone Roka Ričija. Snimak uživo razotkrio je kako sada izgleda sestra kultnog dizajnera Đanija Versaćea.

Nažalost (ponovo) teško se može i nešto promeniti sada na licu Donatele Versaćea. Dosta toga je već odrađeno, a kako većina komentariše, nije trebalo da bude tako.

View this post on Instagram

A post shared by Roberto Chiaravalloti (@therealrobertochiaravalloti)

Svaki put kada se pojavi Donatela, njeno lice izbije u prvi plan. Promene u kreativne direktorke modne kuće “Versaće” ubrajaju se u najdrastičnije transformacije svetskih javnih ličnosti.

Zbog čega je sestra kultnog dizajnera Đanija Versaćea, koji je ubijen ispred svoje vile u Majamiju 1997. godine, odlučila da iz korena promeni lični opis i da li bi bila srećnija da je umesto operacijama svoje probleme rešavala drugačijim sredstvima? Ovo drugo postavili bi i stručnjaci koji ističu da se iza ekstremnog broja estetskih korekcija i plastičnih operacija uvek kriju veliki problemi, koji se ne rešavaju u hiruškoj sali.

View this post on Instagram

A post shared by madonnacrave (@madonnacrave)

Donatela Versaće od 1997. godine upravlja prestižnom modnom kućom, u poslednjih nekoliko godina suočavala se sa velikim profesionalnim izazovima, a bila je najveća podrška slavnom bratu dok je on gradio kultni modni izraz.

Kada se govori o transformaciji izgleda Donatele Versaće, mnogi ističu da je ona bila prirodno lepa pa podsećaju na njene slike pre drastičnih operacija, te fotografije možete pogledati u galeriji gde vas čeka još foto-detalja o čuvenoj Italijanki.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

- Advertisement -

Bonus video:

03:46
Dragica Radosavljević Cakana: Lepa Lukić je sujetna žena, ali ko od nas nije?!

Kurir

Najnoviji članci