back to top
mojatv

ŠOK-SLIKA ISPLIVALA U PAZARSKIM MEDIJIMA Ubijeni Nusret dan uoči zločina sedi s njom u restoranu ne sluteći šta mu se sprema FOTO

NOVI PAZAR – Više javno tužilaštvo u Novom Pazaru pokrenulo je istragu protiv dve osobe osumnjičene za ubistvo: E. Dž. (19) iz Sjenice i E. H. (40) iz Novog Pazara, u vezi s krivičnim delom ubistva Nusreta Destanovića.

Ipak, pažnja javnosti uglavnom je usmerena na S. A. Z. (27), takođe iz Sjenice, koji je identifikovan kao glavni osumnjičeni. Trenutno je u bekstvu i protiv njega je izdata međunarodna poternica.

Tokom istrage, uhapšena je R. H. (27), bivša supruga S. A. Z, zbog sumnje da je bila upućena u pripreme za krivično delo.

Portal Sandžak danas je došao do fotografije snimljene 7. februara u 23.13 časova, dan pre ubistva, koja prikazuje R. H. i pokojnog Nusreta Destanovića zajedno u jednom restoranu u Novom Pazaru, skoro 60 kilometara udaljeno od njihovih domova.

Iako je R. H. bila sa ubijenim Nusretom Destanovićem dan pre ubistva, očigledno mu nije dala nijednu informaciju šta mu se sprema.

Fotografija svedoči o njihovom sastanku neposredno pre ubistva, nakon kojeg je S. A. Z. poslao poruku s telefona R. H., kojom je Nusreta Destanovića namamio u zamku. R. H. je tokom dva dana bila u kontaktu sa svojim ljubavnikom Nusretom Destanovićem, kao i sa bivšim mužem S. A. Z.

Pored ovoga postoje i poruke koje je S. A. uputio R. H., uključujući “Ja ili Nusret, jedan ide pod zemlju”, na što je Rijalda odgovorila: “Boli me k…, ćao haj ćao”.

Porodične veze

Situacija postaje složenija kada se uzmu u obzir porodične veze: R. H. je na Pešteru bila je udata u selu gde je živela sa S. A. Z. u Sarajevu pet godina. Nakon razvoda, vratila se u rodno selo na Pešteru. Njena bračna istorija povezana je s porodicom ubijenog; njen brat bio je oženjen sestrom ubijenog Nusreta, čime su postali porodični prijatelji.

Destanović je, posetivši sestru, započeo vezu s već razvedenom R.

Kurir.rs/Sandžak danas

- Advertisement -

Bonus video:

02:22
UBISTVO NUSRETA DESTANOVIĆA JE SPECIFIČNO PO JEDNOJ STVARI! Kriminolog: Scenario zločina je poznat, ali to jeste neobično

Kurir

Najnoviji članci