back to top
mojatv

SRBI KREĆU SA SMENOM KURTIJEVIH GRADONAČELNIKA NA SEVERU: Počinje se sa prikupljanjem potpisa

PRIKUPLjANjE potpisa za smenu gradonačelnika Leposavića počeće danas, izjavio je za Tanjug član inicijativne grupe iz te opštine Veselin Radović.

срби крећу са сменом куртијевих градоначелника на северу: почиње се са прикупљањем потписа

FOTO: Novosti

On je objasnio da je u ponedeljak dobijeno ovlašćenje da se za prikupljanje potpisa koristi prostor ispred zgrade Opštine Leposavić.

– Sutra od 9 sati počećemo prikupljanje potpisa za smenu nelegalnih i nelegitimnih vlasti koje se nalaze u opštini Leposavić. Krajnje je vreme da se zaustave akcije koje sprovode protiv srpskog naroda – rekao je Radović u utorak. On je poručio da očekuje veliki odziv građana.

Ranije u utorak, Sanja Krtinić iz građanske inicijative za smenu gradonačelnika Severne Mitrovice izjavila je da će prikupljanje potpisa za smenu gradonačelnika te opštine takođe početi danas od 9 časova.

Ona je potvrdila da su prikupljena sva potrebna dokumenta i da će se potpisi prikupljati u hali sportova u Kosovskoj Mitrovici.

Krtinić je naglasila da je trenutni, nelegitimno izabrani gradonačelnik donosio odluke koje nisu u interesu građana te opštine i dodala da očekuje veliki odziv građana, jer veruje da niko ne podržava ovakav način vođenja opština.

BONUS VIDEO: “NOVOSTI” U KOSOVSKOJ MITROVICI – Bačena bomba u blizini hotela

Najnoviji članci