back to top
mojatv

SRBIJA DOBIJA BRUTALNO POJAČANJE IZ RUSIJE! Evropski i svetski vicešampion uzima naše državljanstvo

RUSKI rvač Azamat Arturovič Tuskajev, nekadašnji evropski šampion i svetski vicešampion, blizu je prelaska u srpsku reprezentaciju, pišu ruski mediji.

србија добија брутално појачање из русије! европски и светски вицешампион узима наше држављанство

Foto: Piksabej

Ovoj informaciji na značaju je dao Stevan Mićić, najbolji srpski rvač za 2023. godinu. On je na svom Instagram profilu objavio “post” u kojem se govori o Tuskajevljevom prelasku pod srpsku zastavu i napisao:

“Novi timski kolega! Ajde, brate!”

 

 

 

 

View this post on Instagram

 

- Advertisement -

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A post shared by azamattuskaev (@tuskaev55)

Inače, Tuskajev je rođen u selu Čikola u kavkaskoj republici Severna Osetija – Alanija u Ruskoj Federaciji. Osvojio je srebro na Svetskom prvenstvu u Los Anđelesu 2016. godine, a četiri godine kasnije je u Rimu postao evropski šampion.

Prethodnih godina srpska reprezentacija je često mogla da računa na naturalizovane rvače, a najuspešniji među njima bio je Gruzin Zurabi Datunašvili, osvajač bronze na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Sa uspehom su pod srpskom zastavom nastupali i Gruzin Mihail Kadžaja, Iranac Ali Arsalan, Rus Georgij Tibilov…

BONUS VIDEO: Ivana Vuleta nakon svetskog zlata

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv “Novak, pariske priče”. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Najnoviji članci