mojatv

SUĐENJE ZORANU PAVLOVIĆU ZA UBISTVO SNEŽANE U BARAJEVU: Žalila se policiji da je čeka ispred posla i govori da je voli

SNEŽANA Simić je sedam do deset dana pre nego što je ubijena došla kod mene u stanicu policije u Barajevu i rekla da ima problema, da je Zoran par puta dolazio ispred doma zdravlja gde radi, da joj kaže da je voli. To nije bio dovoljan osnov za prijavu protiv njega, a u tom momentu nije imala ništa drugo konkretno da ga prijavi. Činilo mi se da je više došla u policiju po savet i kod mene, jer smo se poznavali sa terena, sarađivali smo, jer je ona radila u hitnoj službi doma zdravlja.

суђење зорану павловићу за убиство снежане у барајеву: жалила се полицији да је чека испред посла и говори да је воли

Foto: Novosti

Ovo je na današnjem suđenju Zoranu Pavloviću, optuženom za teško ubistvo Snežane Simić u junu 2022. godine u Barajevu,  u Višem sudu u Beogradu ispričao svedok Sretko Jovičić u to vreme šef smene u policijskoj stanici Barajevo, a sada u penziji.

On je rekao da poznaje optuženog Zorana iz Barajeva, ali da je bolje poznavao pokojnu Snežanu, jer su sarađivali. U sudu je kazao da je Snežani tada rekao da će poslati patrolu ako bude imala problema sa Zoranom.

– Koliko znam ona je tada bila sa nekim drugim u vezi, ali ne znam da li je prethodno raskinula sa Zoranom i kada. Ona mi o tome nije ništa rekla, već sam to čuo od drugih  u Barajevu, to je malo mesto i sve se zna – kazao je svedok.

Jovičić je kazao da mu Snežana tada nije rekla da je Zoran maltretira, da joj preti, da je tuče, niti da joj dolazi kući, već samo da je čeka ispred doma zdravlja. Naveo je da sa Zoranom ranije nije bilo problema, niti prijava protiv njega za tuče ili neko nasilje, a da su Snežanu više puta za nasilje u porodici prijavljivali majka, otac i sestra, koja nije živela sa njom.

Sudija je tada pitala Zorana Pavlovića može li da objasni pošto tvrdi da su on i Snežana tada bili u vezi, a nekoliko svedoka u sudu je ispričalo da nisu, na šta je on ponovio da su bili zajedno i da je sumnjao d aima još nekoga.

– Dan ranije mi smo bili zajedno, zvala me je i ja sam otišao po nju na posao. Popili smo kafu kod mene u garaži gde sam radio. Ne sećam se da li sam je odvezao kući ili je ona otišla mojim autom. Slao sma joj poruke da je volim i ona ih je pisala meni. nemam objašnjenje zašto je išla u policiju i žalila se što je čekam i kažem da je volim. Ne znam što bi joj to smetalo.

On je ponovio da se kritičnog događaja kada je ubio i dalje ne seća.

Pavlović se tereti za teško ubistvo na svirep način, jer je Snežanu ubo nožem 21 put i preti mu kazna od deset do 20 godina robije, ili doživotna. On je u sudu priznao to ubistvo, ali tvrdi da se ničega ne seća, jer je bio pijan. 

- Advertisement -

Završne reči u ovom predmetu su zakazane za decembar kada se očekuje i prvostepena presuda.

Najnoviji članci