SVI GA ZNATE KAO MALOG TADIJU IZ “VARLJIVOG LETA '68” Ovako glumac danas izgleda: Živeo na Havajima, pa se vratio u Srbiju zbog LJUBAVI

Njegovi roditelji su bili protiv toga da tumači ovu ulogu, pa ga je na audiciju odveo deda. Tamo je imao zadatak da pročita pesmu, a Andrija je režiserima odmah zapao za oko. Pošto je bio mali, prvo mu je bilo teško da odlazi na snimanja i da dugo bude odvojen od roditelja, ali su ga svi zavoleli, pa se za njega snimanje pretvorilo u igru.

andrija mrkajić

Foto: youtube

Andrija Mrkajić

– Zahvalan sam dedi što me je odveo na audiciju, zato što je ta uloga definisala moj dalji život. I danas me svi zovu Tadija. Imao sam čak i kuče koje je takođe bilo Tadija jer su ga krstili drugovi iz kraja – rekao je Mrkaić jednom prilikom.

Nakon ovog filma imao je još samo jednu ulogu. Naime, glumio je sina Nikole Simića u filmu “Nema problema”. Posle toga se više nije bavio glumom. Kada je odslužio vojni rok, Andrija je otišao na Havaje. Na Havajima je bio dugo, ali se uželeo Srbije. U državu se vratio i zbog devojke. Mali Tadija je radio i kao stjuard u “Katar ervejzu”.

andrija mrkajić

Foto: youtube

Andrija Mrkajić

– To je bio jako lep, ali i jako težak posao. Divno iskustvo, šansa da proputujete ceo svet – rekao je Andrija.

Glumačku karijeru nikada nije nastavio, ali je ostao upamćen u domaćoj kinematografiji po mnogim replikama koje se i dan-danas prepričavaju.

- Advertisement -

Andriju smo poslednji put u javnosti videli 2013. godine. Nakon toga se nije eksponirao, a verujemo da se nije mnogo promenio.

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite zvjezdica da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

Budući da vam je ovaj post bio koristan...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio od koristi!

Dopustite da poboljšamo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Najnoviji članci