back to top
mojatv

“TI I JA NIKAD NEĆEMO BITI ZAJEDNO” Mladoženja u emisiji oduvao mladu iz Nemačke jer je PUNA PLASTIKE, a onda je usledio ŠOK OBRT SA NJENOM KUMOM

U emisiji par je privukao veliku pažnju gledalaca – ona obožava plastične operacije, a on je u 48. godini već deda.

Blic preporučuje

ŠOK U EMISIJI: Pevačica se RASPLAKALA ZBOG VODITELJKE, od suza nije mogla da dođe do reči: “Jesam jaka žena, ali…”

ŠOK U EMISIJI Voditelj reagovao na izjave Ane Ćurčić, ONA ZANEMELA: “Ne želim da dovodimo u zabludu ni gledaoce, a NI MENE”

brak na neviđeno

Foto: Paparazzo Lov // DNK // Brak na neviđeno / youtube

Brak na neviđeno

Naime, Dijana je tada istakla da radi na kruzeru, ima sina iz vanbračne zajednice i da deset godina ne živi u Srbiji, a Alen se razveo posle 19 godina braka i ima dva sina.

Četiri puta je bila verena, po struci je medicinska sestra, ali tri godine unazad je zaposlena na kruzeru. Iz Niša je, živela je u Švajcarskoj šest godina, sada živi u Nemačkoj, a otkrila je i da joj je plata između 3 i 5.000 dolara, te da frajer koji joj odgovara mora imati platu 5.000 evra. Obožava da ulaže u fizički izgled, a od operacija kaže da je radila “samo grudi”, jer usta i hijaluron “ne računa”. Samo opasni, krupni i inteligentni momci joj privlače pažnju i kaže da mrzi dosadne muškarce.

dijana - mlada

Foto: Paparazzo Lov // DNK // Brak na neviđeno / youtube

- Advertisement -

Dijana – mlada

Alen Simić je tada istakao da je po zanimanju rudarski tehničar iz Medveđe, nezaposlen, razveden već pet godina, ima dva sina, dve snaje i unuka. U braku je bio 19 godina i nikad se nije zaljubio na prvi pogled, a najvažnije mu je da ga žena ne laže.

alen - mladoženja

Foto: Paparazzo Lov // DNK // Brak na neviđeno / youtube

Alen – mladoženja

Dijana nikako nije želela momke s juga, a Alen nikako ne voli plavuše, pa je pred matičarkom rekao kumi da ona i mlada zamene mesta. Na kraju je umesto “da”, palo jedno obostrano “ne”, a razlozi su bili plava kosa, previše plastike, različiti stavovi…

Brak na nevidjeno // Sezona IV // Epizoda 102 // Dijana i Alen

“Ti i ja nikada nećemo biti zajedno” – rekao je Alen Dijani, nakon što je saznao da radi na kruzeri i da većinu vremena nije na kopnu, a voditeljka je u jednom trenutku prokomentarisala sledeće:

kuma

Foto: Paparazzo Lov // DNK // Brak na neviđeno / youtube

Kuma

– Tebi se kuma baš sviđa i da ti postavi bilo koje pitanje ti bi njoj 99% odgovorio – rekla je voditeljka što je Alen i potvrdio.

Video: Hurricane na romskoj svadbi uzimaju bakšiš

Hurricane na romskoj svadbi uzimaju bakšiš

Najnoviji članci