back to top
mojatv

TOLIKO SE NISU PODNOSILE DA JE TRAŽILA DA JOJ DAJU OTKAZ: Glumile su zajedno u “Srećnim ljudima”, a mrzele se kao PAS I MAČKA

Eva Ras tvrdi da ju je koleginica i poznata glumica sabotirala tokom snimanja kultne serije “Srećni ljudi”, koju je publika mnogo zavolela.

Decenijama ih gledamo na televiziji kao direktne partnere, druže se, smeju… a kada se ugase kamere, mrze se kao pas i mačka! Da li ste ikada mogli da zamislite da su Paja (Pavle Vuisić) i Jare (Miodrag Petrović Čkalja) u privatnom životu bili ljuti neprijatelji, iako su u seriji “Kamiondžije” (1972) glumili najbolje ortake?

Slična situacija dogodila se i tokom snimanja kultne serije “Srećni ljudi” (1993) između Eve Ras i Žiže Stojanović, koje se nisu podnosile dok su glumile komšinice s čuvenog “Ranča prokletih” – Smiljku Miljković i Canu Fontanu.

Evi je 1992. godine umrla ćerka Kruna na studijama u Parizu. Godinu dana kasnije ponuđena joj je uloga Smiljke, čemu se Žiža oštro protivila.

– Celog života je izbegavam. Dok je učestvovala u “Zadruzi 1”, sve vreme je ronila suze i oplakivala svoju preminulu ćerku, a kada je meni bilo teško, ona nije imala sažaljenja. To je bio veoma težak i stresan period za mene, a Siniša Pavić mi je ponudio ulogu u seriji da me malo oraspoloži i skrene misli od ćerke koju sam prerano izgubila – priča Eva.

Ona tvrdi da je Žiža čak zahtevala od reditelja da Eva dobije otkaz!

– Tada je Žiža tražila da me izbace iz serije jer joj je smetala moja tuga za Krunom. Zamislite, njoj nije bilo jasno kako sam se usudila da glumim godinu dana posle smrti svoje ćerke. Uopšte prema meni nije imala saosećanja, ljudskosti niti kolegijalnosti – kaže Eva.

(Kurir.rs/ Informer)

Bonus video:

00:31
JAČA OD SUDBINE

- Advertisement -

Kurir

Najnoviji članci