back to top
mojatv

TREBALO JE DA BUDE ĐAK GENERACIJE, PROŠLE NEDELJE POBEDILA NA TAKMIČENJU: Svi u šoku u Bloku 70 posle smrti devojčice (15)

Ispred zgrade u Bloku 70 na Novom Beogradu velika tuga i neverica da njihove komšinice, devojčice (15), koja je juče pala sa 12. sprata solitera, više nema. Tužni su i u osnovnoj školi “20. oktobar” koju je pohađala tragično nastradala devojčica.

Komšije i učenici, njeni drugari, u tišini i sa suzama stoje ispred zgrade i donose cveće i plišane igračke.

– Bila je odličan đak, trebalo je da bude đak generacije. To je dobra porodica. Ona je uvek bila pristojna, prijatna, fina… U šoku smo – pričaju komšije.

Kako kažu, tragedija se dogodila juče oko podneva.

Podsetimo, Hitna pomoć je izašla na teren, ali je na žalost samo mogla da konstatuje smrt.

Direktor OŠ “20. oktobar” Branislav Nedeljković potvrdio je ovu strašnu vest.

“Prošle nedelje je pobedila na takmičenju”

– Išla je u našu školu, bila je odlična učenica, primeran đak, dobra drugarica. Pre nedelju dana je osvojila nagradu iz recitovanja. Razred u koji je išla je jedan od najboljih i najsložnijih u celoj školi. Deca su se lepo družila, a ona je postizala zavidne rezultate na brojnim takmičenjima – ispričao nam je direktor škole koji još ne može da veruje da je do ove tragedije došlo.

SOS telefon za pomoć

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva – lekari Klinike za psihijatrijske bolesti “Dr Laza Lazarević”.

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

- Advertisement -

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra “Srce” od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

Kurir.rs/Blic

Preneo: R.J.

Bonus video:

00:20
Samoubistvo u SC Banjica

Kurir

Najnoviji članci