back to top
mojatv

TRUDNA BOGDANA RAŽNATOVIĆ U HALJINI PRIPIJENOJ UZ TELO Cecina snajka zablistala na premijeri filma o Džeju – stomak u prvom planu (VIDEO)

Bogdana nije bila na crvenom tepihu zajedno sa Anastasijom i Svetlanom Cecom Ražnatović. Nju smo uhvatili u sali tik pred početka premijere filma.

Blic preporučuje

(FOTO) POZNATI NA PREMIJERI FILMA “NEDELJA” Džejeva naslednica sa mužem Adilom, ćerka Anice Dobre sa tatom Mićom – tu je i Baja Mali Knindža sa ZGODNOM ŽENOM

Prvo pojavljivanje Marije Šerifović na crvenom tepihu nakon što je POSTALA MAJKA Pevačica progovorila o nasledniku: “Pevam mu, voli glasnu muziku”

Bogdana Ražnatović na premijeri filma o Džeju_MM_01

Bogdana je zablistala u haljini pripijenoj uz telo sa jednim golim ramenom, a trudnički stomak se savršeno ocrtavao.

bogdana ražnatović

Foto: Dragana Janković / Ringier

Bogdana Ražnatović

Inače, na premijeru su među prvima stigli Džejeva ćerka Ana došla je među prvima na premijeru, ruku pod ruku sa mužem, pevačem Adilom Maksutovićem.

Na premijeru je došla i glumica Mina Sovtić, ćerka slavne Anice Dobre, a društvo joj je pravio otac Mića Sovtić.

- Advertisement -

.

Foto: Milan Ilić / Ringier

.

Na premijeri je bio i folker Baja Mali Knindža sa zgodnom suprugom Dijanom, kao i njegov kolega Radiša Trajković Đani sa ženom Slađom, te glumac Aleksej Bjelogrlić, pevačice Marija Šerifović i Sanja Vučić i glumica Miona Marković, kao i kompozitor Damir Handanović sa suprugom, ministarkom rudarstva i energetike Dubravkom Đedović.

Na premijeru je došla i muzička zvezda Ceca Ražnatović sa ćerkom Anastasijom, a zablistale su u elegantim izdanjima.

Najnoviji članci