back to top
mojatv

“TU JE TATA DA PRIHVATI I ISTRPI” Aleksandar Radojičić iskreno o naslednici, priznao da li je strog otac: “Trudiću se da imam što više razumevanja”

Ponosni otac kaže da je svaki trenutak sa njom uživanje, pa trenutno provode vreme na skijanju.

Blic preporučuje

“ŽIVELA JE KOD NJEGA, BILI SU DIVAN PAR” Progovorile komšije Aleksandra Radojičića nakon što je raskinuo sa manekenkom: “Nema sreće u ljubavi…”

(VIDEO) DVE BIVŠE NA ISTOM MESTU Aleksandru Radojičiću neće biti lako kada vidi OVAJ VIDEO SNIMAK

aleksandar radojičić

Foto: Snežana Krstić / Ringier

Aleksandar Radojičić

Otac ste jednogodišnje devojčice, koja su njena trenutna interesovanja i koliko se menjaju?

– To je period kada te sve zanima, kada ulaziš u pubertet, pa ćemo da vidimo šta će da se desi.

Strahuje li tata od puberteta?

– Ne strahujem od tog perioda, svi smo mi to prošli, svestan sam toga i trudiću se da imam što više razumevanje, pogotovo što je devojčica. Ima takav karakter, da mislim da će joj pubertet pomoći oko buntovničkog stava. Podržavam je u tome – kaže Radojičić.

- Advertisement -

aleksandar radojičić

Foto: Đorđe Kojadinović / Ringier

Aleksandar Radojičić

Da li ste strog otac?

– Tata je tu da prihvati i istrpi. I strog sam i popustljiv, moram da budem i jedno i drugo. Imamo taj odnos da sve može, onda kada tata kaže da ne može, onda se ne postavlja pitanje zašto ne može. To je neko poverenje.

Često se repriziraju i mnogi projekti u kojima ste igrali, tražite li manu kada pogledate?

– Kada izađe projekat, pa pogledam, vidim negativne stvari i šta bih promenio. Kada vidim sada stare uloge, setim se sa osmehom snimajućih dana i tog vremena. Ne kajem se ni zbog čega, niti bih sada nešto menjao. Sve to je mene napravilo ovakvim kakav sam danas i kao glumac i kao čovek.

aleksandar radojičić

Foto: Đorđe Kojadinović / Ringier

Aleksandar Radojičić

Da li priželjkujete neke posebne uloge?

– Ne priželjkujem uloge, samo različite i izazovne, ne konkretne, jer tako možeš da se razočaraš što nisi dobio neke uloge. Sve ima svoje, sve ima svoje vreme, uloga koja mi nije došla, nije trebala da dođe, a ona koja dođe iznenadiću se i biće mi uzbudljivo to što radim, a ako nešto baš želim da radim onda ću se potruditi da ja to napravim, jer teško da će neko da te pozove i da se pogodi ono što bi želeo da igraš.

Da li to znači da ne verujete u sreću?

– Apsolutno verujem u sreću i slučajnost, zato i kažem svaka uloga koja mi je došla, drago mi je što je bila tu, tako da kao da sam je priželjkivao.

aleksandar radojičić

Foto: Milan Ilić / Ringier

Aleksandar Radojičić

Da li je teže igrati izmišljene ili stvarne likove u serijama i filmovima?

– Igrao sam ljude koji su postajali i radili velike stvari, ali ni jedna uloga nije zamišljena da bude kao neka imitacija, dosta je tu bilu romatizacije priče i ličnog pečata. Kada smo radili “Montevideo, Bog te video“, verujem da se malo ko seća, kako su govorili i ponašali se ti ljudi, nema veliki broj ni snimaka, samo crno-belih, sa prvenstva, mi smo njima dali naš pečat. Sa tim u vezi postoji veća odgovornost, jer tu je i porodica i potomci i ne želite da se oni osete loše, a opet je to i na neki način izazov pa je uzbudljivo. Nema razlike da li je stvarna ličnost ili ne, Milan je igrao i ljude koji su živi, pa ne znam kakav je to osećaj. Više je do reditelja, zavisi šta traže. Ukoliko je cilj da bude veći prikaz, kao imitacije, onda je to ozbiljna priprema u tom smislu, ali nisam imao takve situacije još uvek.

Najnoviji članci