UBISTVO ČOVEKA U SMEDEREVU ŠOKIRALO SRBIJU: Evo kako su se BRANILE snaja i njene ćerke koje su osumnjičene za JEZIV ZLOČIN

Objavljeno

U Višem javnom tužilaštvu u Smederevu danas su saslušane M.I., A.I. i B.I. iz Smedereva, koje su pre dva dana uhapšene i zadržane zbog postojanja osnova sumne da su izvršile krivično delo Ubistvo u saizvršilaštvu iz čl. 113 u vezi čl. 33 KZ.

Sve osumnjičene su se branile ćutanjem, odnosno iskoristile su svoje zakonsko pravo da ne iznose odbranu u ovoj fazi postupka.

Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Smederevu da se svim osumnjičenima odredi pritvor, u smislu čl. 211 st. 1 tač. 2 i 4 Zakonika o krivičnom postupku, odnosno zbog postojanja osobitih okolnosti da će ometati postupak uticanjem na svedoke čije ispitivanje predstoji u istrazi, kao i obzirom na postojanje okolnosti koje ukazuju na uznemirenje javnosti.

Osumnjičenima M.I., A.I. i B.I. se stavlja na teret da su u porodičnoj kući u tavanskom prostoru, dana 23.5.2023. godine, prilikom svađe i međusobne tuče sa oštećenim, sada pok. V.I., istom zadale više udaraca po glavi i telu, gušeći ga u predelu vrata, usled čega je on zbog zatvaranja disajnih puteva preminuo.

Kurir.rs

Bonus video:

00:43
Ubistvo u Novom Sadu

Kurir

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite zvjezdica da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

Budući da vam je ovaj post bio koristan...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio od koristi!

Dopustite da poboljšamo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Najnoviji članci