mojatv

Udala se za 15 godina starijeg profesora, rodila mu ćerku, a KAD SE SKINE U KUPAĆI SVIMA PADAJU VILICE: Snajka naše poznate pevačice je ŽIVA VATRA

Andriana je nakon porođaja liniju dovela do savršenstva, a samo par meseci nakon što se porodila ona je pokazala kako izgleda u bikiniju.

Blic preporučuje

(PAPARACO) ADRIANA KADAR I SAVA DŽEHVEROVIĆ U JAVNOSTI NAKON ŠTO SE PORODILA Novopečeni roditelji u šopingu, evo kako influenserka izgleda sada

PORODILA SE ADRIANA KADAR Džehvina snajka na svet donela ćerku kojoj su dali POSEBNO IME – muž influenserke prisustvovao porođaju, oglasila se I TEODORA (FOTO)

www.instagram.com

Naime, Adriana je pozirala na obali mora, a zbog njenog zategnutog i izvijanog tela mnogima su pale vilice, te se ispod njenih slika mogu pronaći komentari poput:

“Bomba”, “Prezgodna”, Adriana kidaš”, “Kakva mačka” – nizali su se komentari ispod slike koju je ona objavila u oktobru prošle godine, samo 3 meseca nakon porođaja.

Romansa počela kada je Adriana imala 15 godina, a Sava 30 godina

Inače, Adrijana i Sava od samog početka veze bili su na meti kritika zbog načina na koji je njihova veza počela, ali i razlike u godinama. Njihova romansa počela kada je Adriana imala samo 15 godina, a on 30 godina.

Naime, Džehverović je od Adriane stariji 15 godina, a na Jutjubu postoji snimak Adrianing punoletstva koji datira iz 2019. godine, što znači da je ona 2001. godište, dakle, Sava je 1986.

www.instagram.com

- Advertisement -

On je, podsetimo, radio kao profesor u školi koju je pohađala Adriana Kadar, a njegova majka Goca je u rijalitiju istakla da njihov odnos danas podržavaju i Savina i Adrianina porodica.

Adriana o Savi

– Sava je tada još kao student, predavao francuski u mojoj školi, iako meni nikad nije predavao. Maštala sam da bi nekim slučajem naša veza u budućnosti bila moguća – rekla je jednom prilikom Adriana na temu njene i Savine ljubavi, međutim on nije ni naslućivao šta ona prema njemu oseća.

Sava se u školi, u kojoj je došao kao profesor na zameni, nije zadržao, pa je ubrzo otišao u Australiju. Međutim, on i Adriana ubrzo su počeli da se dopisuju, a njihov odnos se kroz neke teške momente kroz koje su prošli produbio.

www.instagram.com

“Meni razum nije dozvoljavao da se zaljubim”

– Adriana je očito bila zaljubljena u mene, a meni razum nije dozvoljavao da se zaljubim. Što sam se vise odupirao, to je povezanost bila jača i u jednom trenutku sam odlučio da poslušam svoje srce i ne dozvolim razumu i društvu da ograničava moj život – izneo je jednom prilikom Sava.

Gordana Džehverović o vezi sina i tada maloletne snajke

O vezi sina i tada maloletne snajke, Savina majka Gordana Džehverović navela je jednom prilikom kako je odmah svog sina posavetovala da on ode kod njenih roditelja i kaže im kako stvari stoje.

www.instagram.com

– Budući da subotom i nedeljom ne radi, ode tamo kod nje i roditelja. Kad se mala zaljubila, mama je to znala, ona ih je podržavala. Kad su krenuli mama je podržavala. Međutim, ja sam rekla da ide da porazgovara sa njenim ocem i on otišao i pokucao na vrata – pričala je Džehverovićka Viktoriji tokom svog boravka u “Zadruzi”.

Video: Teodora Džehverović, izjava na promociji albuma

Teodora Džehverović, izjava na promociji albuma


Najnoviji članci

KADA SU VIDJELE UBICU SVOJE DJECE, SKOČILE SU SA STOLICA, MAJKE SE SRUŠILE: Očevidac opisao jezive scene iz sudnice! POGODILO IH JE…

Nakon što se okrivljeni Uroš Blažić pojavio na sudu, došlo je do haosa. Roditelji...

ISPUSTIO FEKALIJE U VODOVOD, IZAZVAO TROVANJE LJUDI, TRAŽI GA POLICIJA: “Primijetio sam da voda smrdi” UŽAS U Bosni i Hercegovini!

Splitska policija traži nepoznatog počinitelja koji je – slučajno ili ne – kriv za...

ISPUSTIO FEKALIJE U VODOVOD, IZAZVAO TROVANJE LJUDI, TRAŽI GA POLICIJA: “Primijetio sam da voda smrdi” UŽAS U Hrvatskoj!

Splitska policija traži nepoznatog počinitelja koji je - slučajno ili ne - kriv za...

TURIJA PONOVO OŽIVLJAVA BEĆARAC: Takmičenje u izvođenju „radosne i đavolaste“ pesme u selu kod Srbobrana

Na inicijativu Teodore Mrkajić, predsjednice KUD "Turija" iz istoimenog sela kod Srbobrana, nakon 27...