USMRTIO DEVOJČICU NA PEŠAČKOM, MAJKU POVREDIO PA POBEGAO: Sud u Velesu PIJANOM vozaču odredio kaznu od 18 GODINA

Objavljeno

Sud u Velesu u Severnoj Makdoniji osudio je danas na kaznu zatvora od 18 godina vozača koji je na pešakom prelazu usmrtio 11-godišnju devojčicu i povredio njenu majku, a zatim pobegao.

Kako je saopštio taj sud, Velešanac Angelče Nikolov je prvostepeno osuđen zbog dva krivična dela – “teškog krivičnog dela protiv bezbednosti ljudi” i “nepružanja pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nesreći”.

Nikolov je 17. decembra 2022. uveče, vozeći u Velesu pod dejstvom alkohola dvostruko brže od dozvoljenog, usmrtio 11-godišnju Magdalenu Ivanovu i udario njenu majku dok su “bile na kraju pešačkog prelaza da bi izašle na trotoar”.

“Nakon izvršenja krivičnog dela, optuženi je bezobzirno napustio lice mesta, te nije pokušao da otkloni štetne posledice koje je prouzrokovao svojim radnjama. Krio se više od 30 sati i nije se interesovao šta je sa žrtvama”, rekla je u obrazloženju presude sudija Gabrijela Gajdova, preneli su mediji.

Nikolovu je izrečena i zabrana upravljanja vozilom pet godina posle izdržavanja kazne zatvora, a pritvor mu je produžen do pravosnažnosti presude.

(Kurir.rs/Beta)

Kurir

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite zvjezdica da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

Budući da vam je ovaj post bio koristan...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio od koristi!

Dopustite da poboljšamo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Najnoviji članci

Više vijesti