mojatv

USPEŠNO ZAVRŠEN JOŠ JEDAN PROJEKAT: Dom zdravlja dobio novo ruho

Zgrada Doma zdravlja “Novi Sad“ nalazi se na Bulevaru cara Lazara na Limanu.

Objekat je otvoren 1978. godine i nakon više od 4 decenije dobila je novo ruho.

U pitanju je rekonstrukcija zgrade površine 9.294 kvadratna metra, sa najvećom frekvencijom poseta pacijenata, u kojoj radi ukupno 362 zdravstvena radnika i saradnika a zastupljene su sve službe i dijagnostička podrška.

Rekonstrukcija Doma zdravlja na Limanu, zajednički je projekat Grada i Кancelarije za upravljanje javnim ulaganjima Vlade Republike Srbije.

Ukupan iznos uloženih sredstava je skoro milijardu dinara i predstavlja jednu od veoma značajnih investicija za Novi Sad.

Ideja čitavog projekta su bolji uslovi, bolje javno zdravstvo i dostupnost svima. Dom zdravlja „Novi Sad“ na Limanu uređen je sa velikom pažnjom i danas je to najlepši objekat te vrste u Srbiji ali i u regionu.

View this post on Instagram

A post shared by Samo Novi Sad (@samonovisad)

Nakon završetka obnove, objekat je pušten u rad a već prvog dana građani stariji od 65 godina imali su priliku da urade preventivne preglede kod lekara opšte prakse, izmere visinu krvnog pritiska i urade kompletnu krvnu sliku i analizu nivoa šećera u krvi.

Grad Novi Sad je i na ovaj način pokazao kroz još jedan uspešno realizovan projekat i uložene značajne investicije da je briga o građanima i njihovom zdravlju neprekidna i vredna svakog truda.

Promo

- Advertisement -

Bonus video:

00:51
Novi Sad je grad koji neprestano napreduje

Kurir

Najnoviji članci