back to top
mojatv

uživoVUČIĆ SA MICOTAKISOM: Počeo tet-a-tet razgovor dvojice državnika (FOTO)

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić domaćin je danas predsedniku Vlade Grčke Kirjakosu Micotakisu koji boravi u radnoj poseti Srbiji, nakon čega će biti održan Srpsko-grčki poslovni forum.

вучић са мицотакисом: почеo тет-а-тет разговор двојице државника (фото)

Foto: Tanjug

Micotakis je u radnoj poseti Srbiji, gde, osim razgovora sa Vučićem, predvodi svoju delegaciju na srpsko-grčkom poslovnom forumu.

Kasnije će se predsednik Srbije i premijer Grčke obratiti na srpsko-grčkom poslovnom forumu gde će takođe govoriti zamenik ministra spoljnih poslova Grčke Konstantinos Fragojanis i ministar finansija Srbije Siniša Mali.

Vučić i Micotakis su početkom januara razgovarali telefonom i tom prilikom je predsednik Srbije zahvalio grčkom premijeru na tome što Grčka poštuje teritorijalni integritet i suverenitet Srbije, kao i na doprinosu stabilnosti u regionu.

Plenarni razgovori delegacija Republike Srbije i Republike Grčke

U toku su plenarni razgovori delegacija Republike Srbije i Republike Grčke predvođeni predsednikom Republike Srbije Aleksandrom Vučićem i predsednikom Vlade Republike Grčke Kirjakosom Micotakisom.

Počeo tet-a-tet sastanak Vučića i Micotakisa

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić dočekao je u Palati Srbija predsednika Vlade Republike Grčke Kirjakosa Micotakisa.

uživovučić sa micotakisom: počeo tet-a-tet razgovor dvojice državnika (foto)
Foto: Tanjug

- Advertisement -

Tet-a-tet sastanak predsednika Srbije Aleksandra Vučića i premijera Grčke Kirjakosa Micotakisa počeo je nešto posle 9.30.

Najnoviji članci