back to top
mojatv

“VAUUU, PREDIVAN” Završena šok-licitacija u Srbiji, opasno se nadmetali za ovaj servis! Evo za koliko je kupljen Tito (FOTO)

Pijete čaj i gledate u njega, zar je i ovo postojalo? Jedna licitacija pokrenula buru, a tek kad čujete cenu…

Neverovatan primerak ovakvog seta mnoge je zatekao i kako su sami pisali ostavio bez teksta, a neki tvrde da je ovo limitirana serija koja dosta vredi i da je jedan čak izložen u muzeju.

U školama je svuda bila njegova slika. U preduzećima takođe, pa čak i u kućama. U svakom gradu jedna ulica obavezno je nosila njegovo ime. Svaka republika, i svaka pokrajina, imale su po jedan grad nazvan po njemu.

Sve ovo smatralo se uobičajenim poštovanjem Josipa Broza Tita u bivšoj SFRJ.

Ipak, kada danas naletite na takav primer idolopoklonstva, često ostanete zatečeni.

Tako je i pravo iznenađenje bio neverovatan set za čajanku sa likom predsednika bivše SFRJ. Na svakoj prelepoj zlatnoj šoljici je i njegov lik. I na čajniku takođe.

A kada se ovaj savršeno očuvan set za čajanku sa likom Josipa Broza Tita našao i na humanitarnoj licitaciji, komentari nisu prestajali da se ređaju.

Neverovatan primerak ovakvog seta mnoge je zatekao i kako su sami pisali “ostavio bez teksta”. Neki tvrde da je ovo limitirana serija koja dosta vredi i da je jedan čak izložen u muzeju.

“Hahah, zar je i ovo postojalo” – jedan je od šaljivih komentara, a mnogo je onih koji su oduševljeni ovim setom.

“Retko kad me nešto oduševi, ovo me je ostavilo bez teksta” napisao je jedan korisnik.

Većini je, mora se priznati, ovo bilo simpatično.

- Advertisement -

“Ovo je prelepo”, “Vauuuu”, “Predivan”, nizali su se komentari.

Vlasnica ovog, kako mnogi kažu, limitiranog primerka ovo je namenila nekom jugonostalgičaru, a na licitaciji koja se juče završila dostigao je cenu i do 17.500 dinara.

Kurir.rs/Telegraf

Kurir

Najnoviji članci