back to top
mojatv

Vesna Đogani progovorila o psihoterapijama koje su spasile njen i Đoletov brak: “Tad je shvatio da će me izgubiti…”

Naime, Vesna je sada u emisiji otvoreno govorila o poteškoćama u braku sa Đoletom, a kako je istakla, jedno vreme su posećivali psihoterapeuta.

Blic preporučuje

“SA ANOM JE OTIŠAO NA TAJLAND, KAD SE VRATIO, NIJE BIO ISTI ČOVEK” Vesna Đogani o saradnji sa Rastom – platili mu pesmu, pa usledio šok obrt: “Nije hteo ništa da menja”

“RASTA JE CAVA” Bukti novi rat na estradi: Vesna Đogani nije štedela repera – PALE TEŠKE REČI, svi se pitaju jedno (Video)

đole i vesna đogani

Foto: Zoran Ilić / RAS Srbija

Đole i Vesna Đogani

– Kada sam otišla na jednu seansu kod psihoterapeuta, kunem ti se progledala sam na oči. I onda sam bolje razumela i svoju ćerku, i Đoleta, i mene samu, i sina – rekla je ona i nastavila.

vesna đogani i đole đogani

Foto: Zoran Ilić / RAS Srbija

Vesna Đogani i Đole Đogani

- Advertisement -

– Da je taj čovek u jednom momentu samo Đoletu rekao: “Vaša reč je mnogo jaka”. Obraća se njemu, prvi momenat da je neko treći, a da to nisam ja, imao hrabrosti da Đoletu kaže jednu jako tešku i važnu stvar. I da je Đole prvi put shvatio da više ne može na tu stranu da ide i da mora da shvati da će me ili izgubiti. Mora da promeni nešto. Kada mu je rekao: “Vaša reč ima težinu i ostaje u prostoriji. Molim vas vodite računa kako je koristite” – ispričala je Vesna u emisiji “Why so serious”.

Nakon završenih seansi, njih dvoje nisu pričali tri dana.

VIDEO:Vesna i Đole Đogani o Luni i njenom porođaju

Vesna i Đole Đogani o Luni i njenom porođaju

Najnoviji članci