(VIDEO) “ALEKSANDRA PRIJOVIĆ NEKAD I SAD NE MOGU DA SE POREDE” Ena Popov otkrila detalje iz pevačicine prošlosti: “Bila je zbunjena i stidljiva”

Ena ističe da se Aleksandre vrlo promenila i da je tada bila izuzetno stidljiva.

Ena Popov na koncertu Aleksandre Prijović

– Očekujem da se provedem dobro. Aleksandra je imala jedan od svojih prvih nastupa u emisiji koju sam ja vodila. Bila je devojčurak, toliko je bila pod tremom i zbunjena i sad kad uporedim tu devojku, sa ovom danas mogu da kažem samo svaka čast. Moram kao jedna žena uz ženu da stanem – rekla je Ena Popov za “Blic”.

Inače, Aleksandra Prijović napravila pravi spektakl juče u Štark Areni.

U noći prepunoj emocija, ona je rasplakala publiku, ali ih je i podigla na noge.

Aleksandra je u intervjuu za “Blic” otkrila koji momenti su joj bili najemotivniji.

– Sam početak mi je bio najemotivniji. Kada sam izašla, toga sam se i najviše plašila. Sve vreme sam razmišljala kako ću da podnesem taj naboj pozitivne energije kad izađem na binu. Sve je prošlo kako trebe, a kada su svi počeli da pevaju sa mnom u glas, počela sam da se ježim i da se tresem. U sledećem momentu sam videla mog sina. Onda sam se obratila publici, setila sam se svog prvog dolaska u Beograd. Mama i ja smo se vozile kolima i prolazile pored Arene, tada sam joj rekla “Mama, zamisli da jednog dana ovde držim koncert”, a sada pravim čak tri. Baki i deki sam posvetila pesmu, svi koji su gledali moje spotove znaju da u jednom postoje snimci iz mog privatnog života i uvek kada su baka i deka gledali taj spot plakali, onda sam ih videla srećne, uplakane, tad mi je srce stalo.

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite zvjezdica da biste ga ocijenili!

- Advertisement -

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

Budući da vam je ovaj post bio koristan...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio od koristi!

Dopustite da poboljšamo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Najnoviji članci