(VIDEO) “MORAM DA RADIM IAKO SAM U PENZIJI” Irfan Mensur o bivšoj ženi, devojci sina Pavla i snalaženju za život: “Sa Srnom Lango se nisam pomirio”

– Ja sam u penziji već sedam godina, bacio sam bio radnu knjižicu, ali snimam serije ove nove kad god me pozovu. Ali, da ne bih živeo penzionerski život, radim više i više se pripremam da radim nego kad sam tek gradio karijeru. Ima mnogo talentovanih mladih glumaca, ja sam profesor glume već 20 godina. Ammar Mešić je moj student, on je kod mene završio glumu, ja verujem u mlade ljude – kazao je Irfan Mesnur pred našim kamerama.

Irfan Mensur o sinu i snajki

– Nervira me kad za mog sina kažu u medijima “sin Irfana Mensura”. On jeste moj sin, ja se ponosim njim, ali dosta više… To dođe kao prilepak njemu. Mnogo mi je drago što se polako bori za svoje ime – rekao je glumac, pa progovorio o bivšoj ženi i emotivnom životu sina Pavla.

pavle mensur sa devojkom nastasijom i ocem irfanom

Foto: J.Ilić / Ringier

Pavle Mensur sa devojkom Nastasijom i ocem Irfanom

Pročitajte još

“IMAO SAM PIŠTOLJ U USTIMA ZBOG SVOG IMENA” Glumac Irfan Mensur je tri puta smrti gledao u oči: “Ne plašim se tog izdisanja”

“ARI, MNOGO SAM MATOR” Sećanja Irfana Mensura na Laneta Gutovića: O auto-limaru koji muca, suzama u liftu, ćutanju u vozu posle smrti oca i o tome kako je TRI PUTA dobio vest o njegovoj smrti

– Srna Lango je moja prijateljica, radimo sad nešto zajedno. Svi će reći: “Vi ste se pomirili”, ali ne… Ona je jedna izuzetno talentovana glumica, pametna, rečita žena, ja sam je zbog toga angažovao kao scenaristu u novoj seriji. A što se tiče sina… Ne mogu da mu dajem savete u vezi njegovog emotivnog života, ne… On je suviše pametan i suviše svoj. Nisam se petljao ni u njegovu karijeru, pa neću ni u privatni život. Hteo sam da ga odvratim od glume, ali sam brzo shvatio da sam u krivu. Drago mi je što je uspešan sada. Nastasija je divna, prepametna devojka, nadam se da će njih dvoje lepo i uspešno živeti, a da li će stati na “ludi kamen” to je njihova stvar. Ona je obrazovana, brza, dobro misli, šta ćete više… – istakao je Irfan za “Blic”.

Sve detalje pronaći ćete u videu koji je na početku teksta.

- Advertisement -

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite zvjezdica da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

Budući da vam je ovaj post bio koristan...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio od koristi!

Dopustite da poboljšamo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Najnoviji članci