(VIDEO) “NERVIRAJU ME KOMENTARI” Mama Borka otkrila šta joj je Aleksandra rekla PRED DRUGI KONCERT: “Večeras će biti bolje”

Borka je upravo stigla u Štark Arenu kako bi, baš kao i prve večeri, pružila podršku naslednici i uživala u divnoj atmosferi koju će, bez sumnje, napraviti.

Blic preporučuje

(VIDEO) SVEKRVA ALEKSANDRE PRIJOVIĆ STIGLA NA KONCERT Filipova majka je prava gospođa, otkrila šta je mali Aleksandar rekao u Areni: “Mama izašla iz televizora”

CECA I OTAC ALEKSANDRE PRIJOVIJOVIĆ ZAJEDNO U PROVODU Tu je i pevačicina maćeha: Evo kako proslavljaju uspeh u Areni

– Sve ste videli, šta mogu još da kažem? Predivno sam se osećala. Svi smo bili puni emocija i svi smo se rasplakali – rekla je ona, pa otkrila ako je bilo kada se koncert završio i kada su se kamere ugasile:

Majka Aleksandre Peijović pred drugi koncert u Areni

– Ja sam odsla u hoteu, kako bih se naspavala i kako bi ona mogla da se odmori i priredi podjednako dobar spektakl kao i pve večeri. U loži je juče bilo puno zabave, zato smo svi raspoloženi. Nadam se da ćemo večeras manje plakati – priznaje ona kroz osmeh i dodaje:

– Sada sam joj pred koncert rekla samo: “samo jako”, a ona mi je rekla: “Večeras će biti još bolje” – Istakla je majka Aleksandre Prijović, od koje je folkerka i nasledila talenat za pevanje.

Borka se ovom prilikom osvrnula i na komentare koji se tiču nje i pevačicinog privatnog života.

– To se dešava otkako se popela na zvezdano nebo. Spekulisalo se svašta o meni i našem privatnom životu, ali ne nervira me to. Nerviraju me komentari onih koji pišu svakakve gadosti – priznala je ona.

Ostatak intervjua možete pogedati u videu iznad

- Advertisement -

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite zvjezdica da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

Budući da vam je ovaj post bio koristan...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio od koristi!

Dopustite da poboljšamo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Najnoviji članci