back to top
mojatv

(VIDEO) “ŠTA NIJE U REDU SA OVIM ČOVEKOM?!” Otac jutjuberki u lajvu komentarisao izgled ćerki: “Nađa je bila zgodna kao devojčica, Anđela je lepša od nje”

On je svoj život nastavio dalje, iselio se iz porodične kuće, našao novu devojku Milicu i sa njom započeo život u novom stanu. Nedavno je obavestio javnost da čekaju bebu, ali ga je ubrzo i ona napustila.

Blic preporučuje

“KUCALA MU JE PORUKU, A ONDA JE PREBIJENA” Otac jutjuberki o bivšoj devojci koja je trudna: “Policiju je zvao njen muž”

Jutjuberke POBEGLE OD OCA, a on im sada preko Instagrama saopštio DA ČEKA DETE sa drugom ženom: Iselio se iz porodične kuće, pa se obratio Anđeli i Nađi

Sada je šokirao javnost kada je u lajvu, na krajnje neumesan način, komentarisao izgled svojih ćerki.

– Anđela je lepa kao lutka, kao lutka lepa, lepša od Nađe tri puta. Nađa je kao devojčica bila zgodna dok je trenirala gimnastiku. I ona je meni lepa, ja ih volim obe, ali je bila zgodna – govorio je Zoran Đorđević što je korisnike mreža šokiralo, pa su osudili ovaj njegov potez: “Šta nije u redu sa ovim čovekom?!”, “Molim, šta je bre ovo?!”, “kakav je ovo otac?!”, “je l te stid da pričaš tako o ćerkama”…

“nadja je kao devojcica bila zgodna” ??? @Andjelica @nadjilica 🤍 #fy #fyp #fypシ #viral #xyzbca

Podsetimo, Zorana je svojevremeno, između ostalog, poručio da je “mrtav za njih”, kao i da će “izbaciti njihove stvari na ulicu”.

– Kada želite da napustite porodicu i nestanete, kao što ste vi uradile meni, morate da budete spremi da očistite sve za vama. Ne može i jare i pare. Anđelina i Nađina ideja jeste bila da se otvori Jutjub kanal, taj kanal sam ja otvorio, jer su one bile maloletne. Ja sam ugovor potpisao i prvih 30.000 evra u marketing sam uložio ja. Niko od nas nije znao da će one od toga da zarađuju. Kada su ozbiljan novac zaradile, pitao sam ih čime žele da se bave, a one su rekle da hoće da im to bude posao. Tada sam im rekao da moraju time ozbiljno se posvete – ispričao je nedavno Zoran i dodao:

– Plaćao sam stan i ja sam garant za nekretninu u Nici, ali ne znam da li su one tamo. Izašao sam sa jednom malom torbicom i uzeo stan u Parizu. Kuću vam ostavljam. Imate rok između 15. decembra i 1. januara da uzmete sve što želite, posle toga biću prinuđen da sve izbacim pre nego što budem predao kuću.

Najnoviji članci