back to top
mojatv

(VIDEO) “TUKAO ME, UDARAO DA BI OTIŠLA” Goca Lazarević o teškom detinjstvu, gubitku majke, ocu koji je odgovarao od pevanja i velikim ljubavima, emisija “Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović”, sreda 21h

U emisiji “Na teterapiji sa Slavicom Đukić Dejanović” koja se emituje sredom u 21 sat samo na Blic televziji na MTS kanalu 115, pevačica narodne muzike, Goca Lazarević bez zadrške priča o tome kako je majku poslednji put videla kada je imala osam godina, kada je odlazila u Nemačku, a koja je u povratku u Srbiju nastradala.

Na terapiji: Goca Lazarević

O tome kakav je otac bio prema njoj takođe iskreno govori i ne zamera mu jer kako kaže, “nije dobijao ljubav i nije umeo da je pruži”.

– Moj otac me je odgovarao od toga da budem pevačica – kaže između ostalog Goca Lazarević.

U Beograd je Goca došla sa 15 godina iz sela Takovo kod Gornjeg Milanovca u kom je još kao dete morala da ide da bere gljive u tri ujturu, posle čega je krave vodila na ispašu, a onda po povratku kući nosila doručak radnicima i dedi na njivu daleku 2-3 kilometra.

Te obaveze su joj se činile kao večnost duge u tim trenucima toliko da je u sebi govorila da bi volela samo jedna krava da im ostane jer kao što i dan-dans voli i tada je volela mleko i mlečne proizvode, o čemu pevačica takođe priča pred kamerama Blic televizije.

Ona je želela da ode iz Takova, u čemu joj je pomogla maćeha koja je uputila kod svojih rođaka, međutim oni su imali sina jedinca.

– Suština je bila da odem. On me je tukao, udarao da bi otišla – kaže Goca koja nije imala izbora te je spakovala stvari u jednu kartonsku kutiju i otišla.

– Ja sam sela na onu kutiju na jednoj tramvajskoj stanici i plačem – kaže pevačica.

Goca Lazarević se osvrnula i na ljubav koju je upozala kada je došla u Beograd, a to je Zahar sa kojim ima dvoje dece:

– On me je voleo tako kao pticu koju držite u ruci i od starha da vam ne odleti vi je sve više i više stežete.

- Advertisement -

Zatim se prisetila i druge velike ljubavi za kojom je godinama plakala.

– Srećna sam što sam imala te dve velike ljubavi.

O još mnogo detalja iz života koji nije bio nimalo lak iako je ona to sve kako kaže “gutala u sebi” te se po njenom osmehu i vedrini ništa ne naslućuje, gledajte u emisiji “Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović” koja se emituje samo na Blic televiziji, sredom u 21 sat, na MTS kanalu 115.

gde gledati blic tv

Foto: Blic TV / Ringier

Gde gledati Blic TV

Najnoviji članci