VODITELJKA SE UDALA ZA BOGATAŠA, PA JOJ ŽIVOT POSTAO PAKAO Muž je pretukao zbog pevačice, tretirao je kao POSLUGU, a evo kako ona danas izgleda

Karijeru je započela kao članica grupe “Srebrna krila” kada je zamenila Lidiju Asanović. Zatim je Vlatka Pokos uplovila u solo karijeru, a svi je pamte po pesmama “Metak” i “Ne tražim ništa”.

Blic preporučuje

Pevačica se zaposlila u hotelu u Splitu, a stanuje kod drugarice u stanu: “Nema ni svoju kancelariju”

“PESME SU PROSTAČKE I NEGATIVNE” Hrvatska pevačica udarila na Bekutu i Kebu: Podržala zabranu koncerata u Puli

www.instagram.com

Međutim, njen buran i kontroverzan privatni život je bacio njenu karijeru u drugi plan, te se o njenoj aferi sa 28 godina starijim bivšim mužem Josipom Radeljakom Dikanom dosta pisalo. Njena ispovest u medijima da on želi da je finansijski uništi rasplakala je region. Josip je podigao i tužbu protiv nje, a kada je pričala o njihovoj ćerki nije mogla da zaustavi suze.

– Ja sam ovde bila psihički maltretirana i s druge strane, nažalost, cela moja privatna situacija i sve što se događalo poslednjih 11 godina, ja sam se razvela pre 11 godina – rekla je jednom prilikom Vlatka.

www.instagram.com

U svojoj knjizi opisala je kako je u braku postala deo posluge.

– Od obožavane žene koja je dobijala crvene ruže i poruke, postala sam deo posluge koja se sa mora vraćala u automobilu s prtljagom – navela je Vlatka, prenosi 24sata.hr.

MUŽ JE PRETUKAO ZBOG PEVAČICE

- Advertisement -

U knjizi je otkrila da se sa tadašnjim mužem prvi put vrlo burno posvađala i raskinula nakon večere kod Petra Graše, na kojoj su bili i Ivana Banfić i njen tadašnji suprug. Vlatki je smetalo što je Ivana celo veče Josipu šaputala nešto na uvo, zbog čega je narednog jutra napravila ljubomornu scenu. Na njen ispad, Josip je reagovao nasilno – nekoliko puta ju je udario.

Dugo se žalila kako ne može da nađe posao, a onda je odjednom prodala stan i odselila u Kanadu. Kada je odlazila iz stana njena je komšinica priznala novinarima RTL-a kako je Vlatka uvek tvrdila da nema novca, a i kada proda stan da joj neće ostati ništa.

www.instagram.com

Vlatka se posle nekog vremena vratila u Hrvatsku, a ovog leta je radila u jednom hotelu u Splitu.

– Elokventna je i ‘naoružana’ aktivnim znanjem nekoliko svetskih jezika, krasi je komunikativnost i ima visok nivo motivacije, a ni prijatna spoljašnjost svakako nije na odmet. Pokosino radno mesto u smislu mikrolokacije jeste aula hotela gde ima svoj prostor koji ipak nije kancelarija, nego ležernija varijanta, ‘mala uvala’ u kojoj osluškuje zahteve gostiju. Najčešće je reč o organizaciji događaja, nekih intimnijih proslava i sličnih dešavanja tokom boravka – ispričali su iz hotela za “Slobodnu Dalmaciju”.


Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite zvjezdica da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

Budući da vam je ovaj post bio koristan...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio od koristi!

Dopustite da poboljšamo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Najnoviji članci