back to top
mojatv

VREĐAO 3 DEVOJKE, POKAZIVAO IM POLNI ORGAN, PA IH PRETUKAO: Policija uhapsila muškarca (43) iz Niša

Nišlija M.C. (43) uhapšen je zbog sumnje da je vređao, polno uznemiravao i istukao tri devojke starosti 21, 22 i 23 godine tokom njihovog izlaska u grad.

Kako se saznaje, do napada je došlo 31. marta u večernjim satima, nakon što se muškarac posvađao, a zatim neprimereno ponašao prema trima drugaricama.

– Najpre ih je verbalno napao, zatim im je pokazivao polni organ, a onda je na njih i fizički nasrnuo zadavši im udarce po glavi i telu. Sve tri su zadobile povrede, ali nijedna nije zadržana u bolnici – navode izvori upoznati sa ovim slučajem.

Nakon isteka zadržavanja od 48 sati koje mu je po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu odredila policija, M. C. je danas priveden na saslušanje tužiocu.

Portparol Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu Vladimir Stanojević saopštio je da je ta pravosudna institucija predložila da se osumnjičenom odredi pritvor do 30 dana.

– On se sumnjiči za krivična dela nasilničko ponašanje i polno uznemiravanje. Nakon okončanja veštačenja telesnih povreda koje su zadobile oštećene, izjasnićemo se o daljoj kvalifikaciji dela. Mi smo predložili pritvor do 30 dana, o čemu će odlučiti sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Nišu – naveo je Stanojević.

Kako se saznaje, osim telesnih povreda, devojke su doživele i veliku traumu usled neizazvanog napada čiji je povod bila neuzvraćena i neželjena pažnja, kojom ih je muškarac obasipao.

Kurir.rs/Telegraf

Bonus video:

00:52
ZAPOSLEN (26) U VRTIĆU SKINUO DETE I SNIMAO POLNI ORGAN Majka za Kurir TV: Nasred učionice ga zlostavljao, ODMAH SAM URADILA OVO

- Advertisement -

Kurir

Najnoviji članci