ZA JEDNE JE CAR, ZA DRUGE IDIOT! Golman provaljen u ISTORIJSKOJ PREVARI – pred svaki meč, pomerao je stative na svom golu! VIDEO

Objavljeno

- Advertisement -

Iako sport treba da demonstrira poštenje, plemenitost, fer-plej i viteške osobine, brojni sportisti zaobilazili pravila i služili se nedozvoljenim sredstvima kako bi srušili konkurenciju i ostvarili cilj.

Donosimo vam najzanimljivije priče o sportistima koji su se držali čuvene parole “cilj opravdava sredstvo” i koji su zarad uspreha činili neverovatne prevare.

Golman Vikinga, Patrik Gunarson, izbio je prošle godine u centar pažnje, kada je napravio jednu od najvećih prevara u istoriji fudbala.

Zbog jednog gesta, Patrik je mnoge šokirao, ali i nasmejao, a sve se desilo na jednoj prvenstvenoj utakmici.

Naime, Patrik je uoči svake utakmice na domaćem terenu smanjivao sopstveni gol kako bi protivnicima bilo teže da se upisuju u strelce.

Poznato je pravilo da pomoćni sudija pre početka meča najpre pregleda mreže kako bi se uverio da je sve u redu, pa kada bi završio sa tim, Gunarson bi pomerio obe stative, i tako ‘uštinuo’ između 15 i 20 centimetara.

Scene koje su obišle svet pogledajte u priloženim video snimcima:

😱 Acusaron al arquero Patrik Gunnarsson de achicar su arco. Un diario local, publicó este vídeo donde se ve como Gunnarsson, quién milita en el Viking FK de la Liga de Noruega, logra achicar entre 15 y 20 centímetros la distancia entre palo y palo. pic.twitter.com/252899cb3b
— Minuto Deportes (@DeportesMinuto) June 1, 2022

😳 Patrik Gunnarsson, portero del Viking FK de Noruega fue acusado de hacer trampa. Logró reducir entre 15 y 20 centímetros en cada uno de los partidos que su equipo jugaba como local.pic.twitter.com/PGebWe5s0Q
— CRACKS (@cracks_oficial) May 31, 2022

Kurir

Koliko je ovaj post bio koristan?

- Advertisement -

Kliknite zvjezdica da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

Budući da vam je ovaj post bio koristan...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio od koristi!

Dopustite da poboljšamo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Najnoviji članci